FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Torje, mesaj pentru suporteri: „De aici, nu putem merge decât în sus. Vreau să cer iertare”

Gabriel Torje // foto: Cristi Preda - GSP +22   FOTO
Gabriel Torje // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 16:45 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 18:56

Gabriel Torje (31 de ani) le-a transmis un mesaj pe pagina de Facebook fanilor lui Dinamo, după înfrângerea cu FCSB, 0-6.

„A fost o seară foarte grea, după care nu mi-am găsit cuvintele. Vreau să cer iertare suporterilor noștri minunați care nu meritau să trăiască așa ceva și vreau să le promit că atâta timp cât voi juca cu emblema lui Dinamo pe piept, îmi voi lăsa și ultima picătură de energie pe teren și voi face tot ce ține de mine ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. De aici, nu putem merge decât în sus și toți împreună trebuie să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Încă o dată vreau sa mulțumesc suporterilor care nu au încetat să cânte pentru Dinamo indiferent de ce era arăta tabela și îmi doresc din suflet ca împreună să redăm strălucirea clubului nostru iubit. #DDB⚪🔴”, a scris Gabi Torje.

„Trăiesc dintotdeauna la intensitate maximă fiecare derby. Strigătul de luptă al suporterilor mă transformă, cu adevărat, într-un câine la fiecare duel. A fost un derby, nu meritam să fiu eliminat! Îmi pare rău pentru suporteri, pentru colegi, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo. Le mulțumesc tuturor fanilor pentru susținere. Fotbalul nu se oprește aici, ziua în care vom zâmbi din nou nu este departe, povestea noastră merge mai departe. DDB⚪️🔴”
Steliano Filip

„Este greu să-ți găsești cuvintele după un așa rezultat. În primul rând, vreau să-mi cer scuze în fata suporterilor. Îmi pare rău și pentru noi, ca grup, pentru că știu cât de mult muncim și, sigur, acest rezultat nu reflectă pasiunea, determinarea și dorinta de a da totul la fiecare antrenament și meci. Învățăm din fiecare eșec și cu ajutorul și susținerea voastră, sigur “va răsări soarele și pe strada noastră”. Vă mulțumim din suflet pentru că ați fost alături de noi până la sfârșit. Nu știu câte galerii se pot lăuda cu atâta devotament și iubire necondiționată față de echipă la un rezultat atât de dureros. Avem nevoie de voi în continuare. Numai împreună vom reuși. Până la capăt! #DDB⚪️🔴
Mihai Eșanu

Gabriel Torje, după FCSB - Dinamo: „Fazele fixe ne-au fost fatale”

„O înfrângere usturătoare, trebuie să ne-o asumăm cu toții. Ce mai e de zis? Cea mai grea înfrângere din cariera mea, indiferent de echipa contra căreia am jucat. Trebuie să strângem rândurile. Din păcate, ne-am dezamăgit suporterii care au venit într-un număr foarte mare. 

Aș fi ridicol să zic mai multe, să încerc să caut explicații. Nu ăsta este nivelul lui Dinamo. În repriza a doua nu mai aveam nimic de pierdut, am schimbat puțin sistemul, am încercat să atacăm, dar fazele fixe astăzi ne-au fost fatale. Am luat din 6 goluri cred că 5 din faze fixe. E dezamăgitor, umilitor, trebuie să ne asumăm. 

Îmi pare rău că am venit și ne-am început această nouă aventură la Dinamo cu o așa înfrângere. Să ne uităm la data de 12 septembrie, este ultima dată când Dinamo va mai fi văzută așa pe teren. Atât timp cât voi mai fi eu aici, toată lumea va muri pe teren din minutul 1 până în 95 pentru că este în joc onoarea noastră, cariera noastră, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este rușinos!”, a spus Torje la DigiSport. 

Gabriel Torje: „Dinamo va fi în play-off”

„Dinamo nu va retrograda. Dinamo va fi în play-off, veți vedea! Am vorbit cu fanii, am cântat puțin cu ei. Suntem triști cu toții, trebuie să fim împreună. Este o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va fi și jocul retur, trebuie să ne mobilizăm și să întoarcem acest rezultat. 

Avem un antrenor foarte bun, care îi învață pe tineri ce au de făcut, dar pe teren nu poate juca antrenorul, nu poate juca experiența. Cât sunt jucători tineri pe teren e normal să apară și greșelile. M-am simțit bine, și fizic, eu zic că s-a văzut că pot juca fotbal, pot să alerg și să-mi ajut echipa”, a adăugat jucătorul.  

Despre eliminarea lui Steliano Filip, Torje a spus: „Nu am văzut faza, arbitrul este cel care decide. Ce mai putem face acum? Nu mai putem face nimic. E clar că un cartonaș roșu rupe echilibrul, dar s-au văzut meciuri în care echipele care au jucat în 10 au reușit să se mobilizeze”. 

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Un jucător dinamovist, semne obscene către fanii FCSB » Ce s-a întâmplat după Derby de România

EXCLUSIV Dinamoviștii puși la pământ după eșecul cu FCSB: „Bonetti e bonetă, jucătorii sunt cu târnăcopul. Play-off? Poate of, of, of”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
jedela
jedela  •  14 Septembrie 2021, 03:42

*** Cum naiba sa promiti asemenea ,,minuni ,, cand voi nu aveti dupa ce bea apa?! Dinamo trebuia sa fie deja retrogadata dar pt un vot in plus v a tinut *** de Burlica . Voi sunteti in faliment si visati ,,cai verzi,,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  13 Septembrie 2021, 20:02

Capul sus Thorjinho, continuati sa va antrenati,omogenizati,sa atingeti forma fizica necesara si rezultatele o sa apara..noi va sprijinim neconditionat,ca de aia suntem DDB!

paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 18:53

Joci pe plinuri de benzina și iti mai si ceri iertare? Ești deja un fost!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează