FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB

Cine o va conduce pe CFR Cluj în meciul cu FCSB » Dan Petrescu nu va sta pe bancă + Arlauskis nu s-a antrenat

CFR - FCSB
Foto:Imago +4   FOTO
CFR - FCSB Foto:Imago

Articol de , - Publicat sambata, 28 august 2021 17:22 / Actualizat sambata, 28 august 2021 19:27

Chiar dacă Dan Petrescu s-a înțeles cu CFR Cluj asupra revenirii sale în Gruia, tehnicianul nu va sta pe bancă în meciul contra celor de la FCSB, de duminică.

După anunțul rezilierii contractului cu Marius Șumudică, campioana României va fi antrenată din nou de Dan Petrescu. Totuși, „Bursucul” nu va debuta la meciul cu FCSB.

 Din informațiile GSP, antrenamentul de astăzi al clujenilor a fost condus de către cuplul Cristian Dragotă – Bogdan Părăvan, ambii preparatori fizici ai formației din Gruia, iar cei doi ar urma să conducă echipa în meciul cu roș-albaștrii. De asemenea, la antrenament mai sunt prezenți Bogdan Boldorea, fizioterapeut, și Cristi Moldovan, antrenorul de portari.

La meciul de duminică, Dragotă și Părăvan vor fi supervizați din tribună de Dan Petrescu, cel care va stabili tactica de joc și primul „11”.

La ședința de pregătire nu a fost prezent portarul Giedrius Arlauskis, accidentat. Totodată, jucătorii Adrian Păun și Mateo Susic au făcut antrenament separat față de restul grupului.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea

Dan Petrescu revine la CFR Cluj

Din informațiile GSP.ro, Varga s-a înțeles deja cu Dan Petrescu în privința salariului și l-a asigurat că îi va aduce jucătorii pe care îi dorește. Este vorba de 4-5 jucători care vor ajunge imediat la CFR, în special mijlocași. Dan Petrescu este așteptat la CFR Cluj încă de astăzi.

Numărul 1 de la CFR e foarte nemulțumit de transferurile făcute în această vară de cuplul Marian Copilu - Ioan Ivașcu, adică președintele, respectiv juristul clubului. 

Surse apropiate echipei spun că Ivașcu, cel care întocmea contractele la CFR, se folosea de tot felul de tertipuri când făcea înțelegerile jucătorilor, încercând să le pună clauze aberante, printre care aceea de a fi oricând dați afară dacă nu îndeplineau anumite condiții. 

De multe ori, jucătorii nici nu știau de aceste clauze, Ivașcu încercând să îi convingă să semneze altceva decât ce s-a discutat. În plus, Varga era nemulțumit de salariile foarte mari primite de jucătorii nou-veniți, de 15-16.000 euro, pentru Fofana, Meleke, Tahiri, jucători care nu reușesc să prindă decât foarte rar echipa.

 Potrivit surselor, de cele mai multe ori, patronul nici nu știa de aceste condiții din contracte, primea alte informații de la cei doi oficiali. În locul lui Marian Copilu, cel mai probabil va veni Dani Coman, președinte la Hermannstadt, cu care s-au purtat discuții.

Tot ce trebuie să știi despre CFR - FCSB

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Mesajul lui Șumudică pentru colaboratorii săi: „Îmi pare rău că n-am putut face mai multe” » Informații noi: ce s-a întâmplat la ședința „condamnaților” de la CFR Cluj

Cristi Balaj a remarcat „regia” din conflictul Marius Șumudică vs CFR Cluj: „Va primi toți banii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
legio.sud
legio.sud  •  28 August 2021, 20:00
Postat de napocarepublic pe 28 August 2021, 19:29

Suntem in start lansat spre al cincelea consecutiv si al 8 Lea din istoria clubului.. Danutz e garantia

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  28 August 2021, 19:53

De ce sa raspunda Dan Petrescu pentru prostiile lui Sumudica?! El va încerca să repare greselile stafuui bucurestean, dar ce poate să faca intr-o zi?! Vor repara jucatorii pe teren. Apoi vine pauza si intra și Dan în pâine.

c23665
c23665  •  28 August 2021, 19:49
Postat de horacechiarel pe 28 August 2021, 19:28

Dacă se va deschide dosar penal în urma plângerii depuse de juristul clubului există posibilitatea ca Neluțu Varga să ajungă la închisoare.

Ni-no! Ni-no!! Plangerea e pentru kineto-terapeutul cu care s-a batut!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează