FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Mesajul lui Șumudică pentru colaboratorii săi: „Îmi pare rău că n-am putut face mai multe” » Informații noi: ce s-a întâmplat la ședința „condamnaților” de la CFR Cluj

Marius Șumudică are zilele numărate la CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Marius Șumudică are zilele numărate la CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2021 09:47 / Actualizat sambata, 28 august 2021 10:26

Deși derby-ul cu FCSB bate la ușă, situația de la CFR Cluj a rămas la fel de tensionată ca în ultimele două zile. Marius Șumudică e pe „făraș”, dar patronul Neluțu Varga nu-l poate concedia fără să-i plătească despăgubiri. 

Cea mai mare enigmă a zilei este dacă Șumudică va mai fi sau nu pe banca CFR-ului și la meciul de duminică împotriva lui FCSB. Deși toate indiciile duceau către o instalare a lui Dan Petrescu, numirea nu s-a materializat până acum. 

Informații noi despre Șumudică: ce s-a întâmplat la ședința „condamnaților” de la CFR Cluj

Astfel, Șumudică dansează în continuare pe o linie subțire, fiind prins între umilințele la care e supus de patron și ambiția de a nu-și da demisia pentru a nu renunța la clauza din contract

Din informațiile obținute de GSP.ro, Marius Șumudică și oamenii săi de încredere au discutat vineri seara, preț de câteva ore, la un restaurant din oraș. Alături de tehnician, la întâlnirea de taină de la Hotel Platinia au mai fost Marian Copilu, juristul Ioan Ivașcu, dar și medicul Radu Paligora, un alt om care va pleca sigur din club în cazul în care Șumudică va fi îndepărtat. 

La discuții nu a fost și patronul Neluțu Varga, un semn tot mai evident al „prăpastiei” dintre el și Șumudică. 

Șumudică a fost în aceste zile extrem de vocal privind situația lui de la CFR. La discuția de vineri seară, el le-a transmis celor prezenți: „Băi, îmi pare rău că n-am putut face mai multe. Vă mulțumesc pentru sprijin”. Însă nu e clar încă dacă a fost un mesaj de resemnare sau un simplu mesaj de rămas bun pentru oamenii alături de care era la masă și care cu siguranță nu vor mai continua la Cluj.

Suporterii lui CFR Cluj anunță:„Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei”

Tot vineri seara, suporterii lui CFR Cluj au oferit o informație surprinzătoare. Nucleul dur al galeriei campioanei n-a rămas impasibil în fața scandalului de proporții care a izbucnit azi la CFR Cluj. Aceștia au mers la sediul clubului, iar la ceas de seară au prezentat o variantă neașteptată pe pagina oficială de Facebook.

„Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o sedință la nivelul clubului in zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat”, au scris pe Facebook suporterii din „Peluza Vișinie”, entitatea care îi reunește pe ultrașii lui CFR.

Următoarele ore sunt decisive pentru viitorul lui Șumudică. În cursul zilei, clubul ar trebui să susțină conferința de presă obligatorie înaintea derby-ului cu FCSB. Rămâne de văzut dacă aceasta va avea loc și dacă la pupitru se va afla sau nu Marius Șumudică.

VIDEO Sedință prelungită în Gruia. Marian Băgăcean, ultimul care părăsește stadionul campioanei

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Ilie Dumitrescu, necruțător la adresa lui Neluțu Varga: „Dezgustător, mi-e silă! Eu nu aș renunța la niciun euro în locul lui Șumudică!”

EXCLUSIV Gazeta are contractul! Uite pe ce se ceartă CFR și Șumudică: prime fabuloase pentru antrenor + cum arată clauzele de reziliere

Suporterii lui CFR Cluj vin cu vești de ultimă oră: „Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
adicluj79
adicluj79  •  29 August 2021, 10:28
Postat de Haita Valentin pe 28 August 2021, 18:13

Ati fi scris istoria daca ati fi jucat finale de cupe europene pentru viitor, adita... Pana acum sunteti singura echipa care ati tinut sedinte tactice in garaj si care v-ati batut cu bodyguarzii patronului echipei..

***, Steaua a câștigat in Europa când ia bătut pe Honved, Vejle, Anderlecht și Barcelona. Adică ați avut un traseu foarte ușor și noroc mare in finala. Voi trăiți in trecutul vostru glorios, noi in ziua de azi. Treziți-vă, Steaua nici nu mai exista și ciobanul va furat echipa pentru proiectul lui de câștiga bani. Becali va anihilat. Ce sa mai discutam? Sinteti mai jos de orice. Va eliminat Karagandy din Kazahstan. Hahaha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicluj79
adicluj79  •  29 August 2021, 10:18

Repet. Încă o data. Noi dominam fotbalul românesc! CFR scrie legia. Când vom fi saturați, va anunțam. Pana atunci, continua hegemonia CFR. Ați încercat cu circarul asta Șumi dar nu veți reuși. Clujul domina absolut!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  29 August 2021, 00:00

Crezi ca ai facut totul pentru colaboratori? Ti-ai urmarit numai interesul propriu, tradandu-ti colaboratorii si jucatorii care te-au sustinut! Tot timul ai fost un profitor, avand talentul de a-ti insusi toate meritele si de a da vina pe oricine pentru a scapa tu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează