FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu, necruțător la adresa lui Neluțu Varga: „Dezgustător, mi-e silă! Eu nu aș renunța la niciun euro în locul lui Șumudică!”

Ilie Dumitrescu a avut o reacție dură la adresa lui Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, după evenimentele din ultimele 24 de ore.
Ilie Dumitrescu a avut o reacție dură la adresa lui Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, după evenimentele din ultimele 24 de ore.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 20:33 / Actualizat vineri, 27 august 2021 21:04

Ilie Dumitrescu a avut o reacție dură la adresa lui Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, după evenimentele din ultimele 24 de ore. 

Eșecul suferit de CFR Cluj în returul play-off-ului Europa League, 1-2 cu Steaua Roșie Belgrad, a declanșat haosul la CFR Cluj. Finanțatorul Neluțu Varga a anunțat că întreaga conducere va fi demisă, iar vineri dimineață i-a interzis lui Marius Șumudică accesul pe terenul de antrenament. Ilie Dumitrescu a reacționat furibund. 

Ilie Dumitrescu, după scandalul de la CFR Cluj: „Mi-e silă să comentez”

„Nu m-am simțit confortabil văzând imaginile cu Șumudică. Cu tot respectul pentru investițiile extraordinare făcute de Neluțu Varga, întregul proiect, ieșirea din insolvență, dar gestul acesta este incalificabil. 

E dezgustător ce s-a întâmplat la CFR! Vorbim de cea mai importantă societate din ultimii ani, care a reprezentat cu cinste fotbalul românesc. 

Domnule, dar să interzici accesul antrenorului, să faci circul ăsta... Îl suni frumos, civilizat, îl chemi și discuți. Te pui față în față, poate mai scoți și ceva din clauza aia, îți dai mâna. Te poți înțelege cu el. Nu îți asumi când pui o clauză?

Să ajungi să faci toată atmosfera asta este ceva jenant. Mie îmi este și silă să o comentez, sincer”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”.

Ilie Dumitrescu, după scandalul de la CFR Cluj: „Eu n-aș ceda un euro!”

„Șumudică a făcut frumos programul, a mers să își facă treaba la stadion. E vreo comisie pe lumea asta care nu îi va da dreptate lui Șumudică? O să o lungească, că așa sunt ăștia pe la noi, dar apoi va obține banii. Eu, după circul ăsta, n-aș ceda un euro! Jumătate de cent nu aș ceda!

Eu, dacă aș fi antrenor, nu aș merge acolo. M-aș gândi de 100 de ori. Ce clauză să pună Petrescu acum, ca să fie sigur? 5 milioane de euro? El e pasionat, iubește meseria asta. Când e inactiv, e distrus”, a comentat Ilie Dumitrescu.

Contractul dintre Marius Șumudică și CFR Cluj

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia contractului dintre CFR și antrenorul Marius Șumudică, încheiat pe perioada 08.06.2021 - 30.06.2023, adică pentru două sezoane, dar care n-a funcționat decât o lună.

  • 50.000 euro, primă de instalare
  • salariu net de 19.656,21, timp de 23 de luni
  • 2.000 de euro lunar pentru plata chiriei unei locuințe în Cluj 
    Bonusurile lui Șumudică
  • câte 100.000 de euro pentru fiecare titlu câștigat cu echipa pe durata contractului
  • 200.000 de euro pentru calificarea echipei în grupele Europa League, în sezonul 2021-2022
  • 500.000 de euro pentru calificarea echipei în grupele Champions League, în sezonul 2021-2022
  • 1.000 de euro pentru fiecare meci oficial câștigat

Clauze de reziliere în contractul dintre CFR Cluj și Marius Șumudică

  • Clubul se obligă să achite toate restanțele până la respectiva dată plus o compensație de 250.000 de euro antrenorului
  • Dacă Șumudică ar denunța unilateral contractul, ar urma să achite 750.000 de euro celor de la CFR, ca reparație integrală a prejudiciului adus prin neexecutarea contractului.

Citește și alte știri despre situația de la CFR Cluj: 

EXCLUSIV Gazeta are contractul! Uite pe ce se ceartă CFR și Șumudică: prime fabuloase pentru antrenor + cum arată clauzele de reziliere

Gigi Becali râde de Marius Șumudică: „Tu, marele sultan al Turciei, nu mai intri la antrenamente?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  28 August 2021, 22:35

Te cred Ilie, toti astia antrenori tineri v-ati invatat cu castiguri babane ,fara prea multa munca si bazandu-va pe clauze din contracte! E adevarat ca va bazati pe prostii astia de patroni care vor si ei castiguri la fel ca voi!Dar uite ca mai sunt si altii care nu sunt asa de prosti! Cel putin sunt un pic mai destepti ca voi! Ce v-as face eu .....dar nu sunt in situatia asta!

elgabri
elgabri  •  28 August 2021, 10:56

Mai Ilie iar vinzi faina in spatele cafenelei si apoi vii sa ne educi pe noi astia mai inapoiati ??

risc_mix
risc_mix  •  28 August 2021, 10:33
Postat de cuviosul_pafnutie pe 28 August 2021, 09:56

Peste nici 48 de ore(doar 45),CFR avea meci cu...fcsb!Pentru care deja menajase mai multi titulari!D-aia a programat Sumi antrenamentul!Dar vad ca nu te intrebi cum se face ca Liga(unde taie si spanzura Jusatin Stefan-nepotul lui Argaseala),a programat meciul la nici 48 de ore(cum scrie regulamentul)?Si de ce nu i-a mai programat ca de obicei pe fcsb sa joace duminica seara-cand e audientza cea mai mare-si a programat meciul sambata,ca sa aiba CFR o zi mai putin la dispozitie?

Ce ai ba nene? De unde iti iei tu informatiile, de la aragaz? Sau asa esti tu, mai prostut? Meciul se joaca fix DUMINICA.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează