FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cine pleaca?

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Coman si Andrade nu vor sa mai ramina in Giulesti, iar conducerea nu stie deocamdata de cine sa se debaraseze in iarna. Scandal in poarta Rapidului! si Dani Coman, si Elinton Andrade sint iritati si nu vor sa mai ramina in Giulesti. Asa ca macar unul dintre ei va pleca in iarna de la Rapid. Care-s motivele?

Primul care a rabufnit a fost goalkeeper-ul transferat de la FC Arges in urma cu aproximativ trei ani. Inca marcat de mai vechile animozitati care au aparut intre el si conducerea clubului, Coman (28 de ani) e din nou suparat. A fost rezerva la returul cu Nurnberg (2-2), desi era suta la suta apt si se astepta sa fie titular.

La rindul sau, si Andrade (28 de ani) e suparat. Intrucit a considerat ca i s-au acordat prea putine sanse de cind a ajuns in Giulesti, brazilianul a cerut si el sefilor clubului sa fie lasat sa plece: "Am 28 de ani si nu am venit la Rapid ca sa fiu mai mult rezerva".

Initial, sefii de sub Grant l-au linistit. I s-a spus ca in iarna ii vor da drumul lui Coman, iar el va ramine titular, dar promisiunile nu prea ar mai fi de actualitate dupa prestatia stearsa din returul cu Nurnberg, cind interventiile indecise ale brazilianuului la cele doua goluri ale nemtilor au blocat drumul Rapidului spre grupele Cupei UEFA.

Cei doi in acest sezon

Coman    Andrade
Meciuri
8    5
Goluri primite
8    2
Media notelor
6,38    5,80

* n-a fost luat in considerare si meciul de aseara

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează