FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Cine rămîne fără antrenor după Steaua?

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Steaua a devenit prima echipă din Liga I în acest sezon care rămîne fără antrenor, după demisia lui Victor Piţurcă.

Numai trei etape a rezistat fostul selecţioner pe banca "roş-albaştrilor", după care a luat decizia să plece din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali. Probleme pe bancă nu are însă numai Steaua. Rivalii din "Ştefan cel Mare" sînt şi ei ameninţaţi de Ioan Andone cu plecarea, iar la CFR, Mandorlini ar putea fi demis înaintea debutului în noul sezon al Ligii Campionilor. Lopez Caro nu este nici el văzut bine la Vaslui, după ce moldovenii lui Adrian Porumboiu nu au obţinut nici o victorie în primele trei etape. Unirea l-ar putea pierde şi ea pe Ronny Levy din cauza problemelor financiare ale clubului.

Care dintre candidatele la titlu crezi că va rămîne fără antrenor după Steaua?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
florinch
florinch  •  11 August 2010, 09:46

VREI SA CASTIGI 75-100$ PE SAPTAMANA LUCRAND LA CALCULATOR?TRIMITE UN E-MAIL LA CU TEXTUL "LUCRU ACASA" LA ADRESA: [email protected] SI VEI AFLA CUM.

marin2
marin2  •  10 August 2010, 17:05

Ce pacat . Nimeni nu-l poate intelege pe acest becali . Se pare ca noul antrenor va fi Ilie Dumitrescu pe care nu vroia sa-l vada in Ghencea . Probabil secund va fi impus Pedrazzini pentru a avea un spin in coasta lui Ilie . Deci totul va fi poate mai rau ca niciodata .

emanuelm1994
emanuelm1994  •  10 August 2010, 15:57

steaua are antrenor..gigi becali antrenorul stelei :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează