FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CINE VINE LA FCSB / Gigi Becali a anunțat primele două nume de antrenori de pe listă: „O să dau telefoane cu MM toată noaptea” + Varianta-șoc ascunsă în culise

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 00:23

FCSB - ALASHKERT 2-3 // Gigi Becali a comentat demisia lui Bogdan Andone de la FCSB și a vorbit despre planurile pe termen scurt, avansând și primele nume de înlocuitori. 

„Apreciez bunul simț al lui Andone. Și-a dat seama. Jucătorii nu îl ascultă deloc! E vina mea că se accidentează jucătorii? Eu nu l-am obligat să îl bage pe Man, din contră.

Cine vrea să vină la mine și să lucreze după regulile mele, cine nu să se ducă la Dinamo, să intre în insolvență”, au fost cuvintele lui Becali la TV Digi Sport. 

Becali: „Îl sun pe Gică. MM mi-a zis de mangia”

Gigi Becali a vorbit apoi despre oamenii pe care îi are în vizor pentru postul de antrenor. 

„Eu o să iau antrenor, care e problema. Da, tată, iau antrenor și bat tot ce întâlnesc în cale. Mă duc iar în grupele Europa League, iar fac coeficient, iar vin milioanele. Așa o să fac! Vrei să mă îmbolnăvesc de la fotbal?

O să iau antrenor care să antreneze. Acum dau telefoane. Primul telefon o să i-l dau lui Gică (nr. Hagi). Să vedem dacă răspunde. Am zis și eu un nume repede. Mâine, după ce merg la Biserică, o să văd.

Am vorbit azi cu MM și mi-a zis de Devis Mangia. Nu ne-am gândit că vom fi nevoiți chiar astăzi. La un moment dat trebuie să punem și un antrenor. Îmi spunea MM, odată, că până și Gică Hagi l-a apreciat pe Mangia, spunea că e un antrenor pe nivelul lui. Chiar mi l-a recomandat odată prin Teia Sponte, în urmă cu vreo două luni. Acum o să luăm în calcul aducerea lui. Toată noaptea o să vorbesc la telefon cu MM. Gândurile îmi cam obosesc”, a adăugat patronul de la FCSB.

Devis Mangia

 Tatonări cu Cristi Pustai

Pista Cristi Pustai (51 de ani) a fost tatonată de patron cu 24 de ore înainte ca Bogdan Andone să demisioneze, asigură sursele GSP.ro. Dunărea Călărași, divizionară secundă, e dispusă să îl lase pe „Profesor” la FCSB. Pustai a fost și pe lista lui Dinamo, dar o clauză din contract a împiedicat această mutare. 

Cristi Pustai

VEZI ȘI:

FCSB - ALASHKERT 2-3 // Gigi Becali, consternat: „E cel mai rușinos meci din istorie! El nu mai vede în viața lui să joace”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
sexilian
sexilian  •  03 August 2019, 14:23

doar *** se pot acomoda la ***..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1921234354808824
Corneliu Manu  •  02 August 2019, 16:22

Din pacate nu o sa mai vedem fotbal la fcsb. Am fost fun Steaua dar aceasta echipa nu cred ca o sa mai faca performanta , nici in competitia interna si nici in Europa. Ar fi o minune sa intre in Europa league. Cat despre campionat, Cfr o sa -l ia si inca lejer. Poate doar participarea in grupe(a cfr- ului) sa mai dea ceva sanse altor echipe

saramago
saramago  •  02 August 2019, 14:13

Poate va veni Pustai și îi va trezi lui Gigi Becali dorul de poezii ...

Vezi toate comentariile (87)
Comentează