INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - ALASHKERT 2-3

FCSB - ALASHKERT 2-3 // Gigi Becali, consternat: „Cel mai rușinos meci din istorie! Nu mai vede în viața lui să joace aici!” » Scoate doi fotbaliști de pe lista UEFA

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 23:06

FCSB a pierdut cu Alashkert, scor 2-3, dar s-a calificat în turul III preliminar al Europa League datorită victoriei cu 3-0 din tur. Gigi Becali a declarat la final că nu a înțeles nimic din desfășurarea evenimentelor de la Giurgiu. 

„E pentru prima dată de când sunt eu în fotbal și de când mă uit eu la fotbal când nu știu ce să spun. Nu mai știu ce echipă avem. Asta nu e echipă! Am vorbit cu antrenorul înainte de meci. Parcă simțeam ceva. I-am zis că nu avem nevoie de goluri, să jucăm la posesie, fără accidentări și ne distrăm.

Nu înțeleg... Când au nevoie de gol, dau mingea la portar și pasează fundașii între ei. Când avem 3-0, ei joacă cu minge lungă, să ajungă la adversar. Asta înseamnă și antrenor și jucător care nu îl ascultă și lipsă de experiență. Nu are rost să fac o analiză”, a declarat Becali la Pro X. 

Salomao și Moutinho, OUT de pe lista UEFA

„Am mai făcut și o tâmpenie. I-am luat pe Moutinho și Salomao care nu stau în ghete. Am dat telefon să nu mai apară la echipă. Întâi să se antreneze și apoi să vină. Pentru ce să îi pun pe lista UEFA? Decât să joace Salomao, mai bine joacă un portar în locul lui!”, a adăugat Becali.

Bălașa și Andone, vizați

„Bălașa nu mai vede în viața lui să mai joace! Bine, ce să-i mai zic? Ce să poți să îi mai zici? Ce să poți spune când face așa ceva. Eu nu am văzut asemenea chestie. Asemenea rușine, dacă se întâmpla asta, mă gândeam că e posibil, zic că nu mai vorbesc cu nimeni. Era prea mare rușinea ca cineva să îmi audă vocea.

Nu m-am temut pentru calificare. La pauză am vorbit cu MM și i-am zis «Du-te tu din partea mea și vorbește, că Bogdan e băiat cuminte, dar e pierdut». L-am trimis să le zică să joace fotbal și să bată în 10. Asta au făcut. Cred că Bogdan Andone e puțin depășit. O să văd mâine. E cel mai rușinos meci din istoria României, de când joacă România fotbal!”, a adăugat Becali. 

VEZI ȘI:

Lukasz Gikiewicz a fost prezentat la FCSB » Petrolul l-a chemat în probe, Gigi Becali l-a transferat direct: „Îi dădeam 3000 de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
dvd1
dvd1  •  02 August 2019, 13:14

numai in Romania se uita lumea zilnic la ce zice un puscarias. La puscarie cu Becali

redbuldog
redbuldog  •  02 August 2019, 12:34

Hahahahahahaaaaaaa,pai cum ramane cu ,,marea tradare" nea jijika!?Te lacomesti sa transferi ieftin si de duzina...pai daca Salomao era fotbalist,crezi ca-l mai ,,extirpa" Puriul!?

luputu
luputu  •  02 August 2019, 12:28

Dar le-a acaparat si le-a distrus.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează