FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lukasz Gikiewicz a fost prezentat la FCSB » Petrolul l-a chemat în probe, Gigi Becali l-a transferat direct: „Îi dădeam 3000 de euro”

FOTO: Facebook @FCSB
FOTO: Facebook @FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 19:50

FCSB l-a prezentat oficial pe atacantul polonez Lukasz Gikiewicz (31 de ani). 

Lukasz Gikiewicz este un vârf de careu de 1,88 metri țintit de Gigi Becali pentru a intra în locul accidentaților Ioan Hora și Harlem Gnohere. Ultima dată a fost legitimat în Arabia Saudită, la Hajer. Polonezul a trecut pe la 19 echipe, printre care Slask Wroclaw, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Batin.

„Sunt foarte fericit că am primit această șansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou și voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câștigăm titlul de campioni”Lukasz Gikiewicz, atacant FCSB

Marius Stan: „Noi l-am vrut în probe pe Gikiewicz!”

Dezvăluire de zile mari făcută de președintele Petrolului, Marius Stan, despre noul atacant transferat de FCSB, polonezul Lukasz Gikiewicz.

Ne-a interesat și pe noi Lukasz, dar noi l-am vrut în probe la Petrolul. N-a mai venit... Îi dădeam salariu de 3.000 de euro”, a spus Stan la Telekom Sport.

Și Gaz Metan a fost interesată de serviciile polonezului, dar acesta n-a mai ajuns la echipa antrenată de Edward Iordănescu

FCSB stabilește în această seară și ultimele detalii privind transferul lui Aristidis Soiledis de la FC Botoșani. Detalii AICI.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // Ion Crăciunescu îl dă în judecată pe Florin Chivulete, după ce a fost comparat cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
rivaldinho
rivaldinho  •  01 August 2019, 22:55

Discutam, e scula, eu l-am vazut jucand. Numai sa se adapteze pentru ca in general pe unde a fost nu a facut-o. E bun la cap si spre deosebire de alti polonezi, asta e si tehnic si are sut.

rivaldinho
rivaldinho  •  01 August 2019, 22:54
Postat de rocky2 pe 01 August 2019, 20:36

La fcsb merge, Gigi e disperat, incearca marea cu degetul!

A castigat supercupa si campionatul in Polonia!

rivaldinho
rivaldinho  •  01 August 2019, 22:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Prietene, voi aveti 0 puncte. Polonezul asta nu ajungea niciodata in probe la nicio echipa din Romania sau in Liga a 2-a la Petrolul. A dat ceva goluri in ultima perioada in Golf si avea oferte bune.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează