FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

EXCLUSIV // Ion Crăciunescu îl dă în judecată pe Florin Chivulete, după ce a fost comparat cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal!

FOTO: Captură TV Digi Sport // Ion Crăciunescu
FOTO: Captură TV Digi Sport // Ion Crăciunescu

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 18:08

Ion Crăciunescu (68 de ani) nu poate trece cu vederea mesajul jignitor postat de către Florin Chivulete (55 de ani) pe rețelele sociale, prin care  a fost comparat cu Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de răpirea, sechestrarea și omorârea a două adolescente. 

Vezi AICI ce a scris Florin Chivulete

Fostul arbitru Ion Crăciunescu s-a arătat deranjat de spusele lui Chivulete senior și a anunțat că îl va da în judecată, urmând să îi ceară daune morale. Totuși, Crăciunescu nu a dorit să comenteze pe seama mesajului postat de către Chivulete pe Facebook.

„Primul lucru pe care am să îl fac este să contactez un avocat și cu siguranță îl voi da în judecată. De răspuns nu îi răspund, pentru că are un limbaj suburban și eu nu pot să fac acest lucru.

Chivulete să nu uite că eu l-am dat afară din arbitraj pentru povestea aia cu folcloristele de la Piatra Neamț, când ne-a făcut țara de râs.

100% o să îi fac un proces. Calomnia nu mai intră la cazuri penale, dar primești niște amenzi. Bineînțeles că am să îi cer daune morale. O să procedăm exact cum prevede legea”, a spus Ion Crăciunescu, pentru GSP.ro.

Florin Chivulete

Totul a plecat de la prestația lui Andrei Chivulete, fiul lui Florin Chivulete, în meciul dintre CFR Cluj și Dinamo (1-0).  Ion Crăciunescu l-a criticat pe Chivulete jr. , despre care a spus că nu este un arbitru de încredere, iar tatăl arbitrului a reacționat pe pagina personală de Facebook. 

VEZI ȘI:

Florin Chivulete, derapaj stupefiant la adresa lui Ion Crăciunescu: „O fosilă știrbă și urât mirositoare, asemenea lui Gheorghe Dincă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fairplayromania
fairplayromania  •  02 August 2019, 01:59

Parcă nea Craciunescu zicea ca pleaca în America daca nu iese Lupescu....nu prea se tine de cuvint....nu il mai crede nimeni ce vorbeste...

bodrin
bodrin  •  02 August 2019, 00:08

Gheorghe Dincă este, deocamdată, presupus criminal. Incă nu a fost dovedit nici, cel puțin, dacă chiar a avut loc o crimă. Anchetatorii din Caracal ar trebui să fie, toți, puși pe liber.

max9
max9  •  01 August 2019, 22:11

bravo domne. poate asa se poate ajunge la o stare de normalitate cind se vorbeste fara masura.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează