FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine vine în locul lui Dodel la Steaua? » Trei soluții din Liga 1 pentru înlocuirea lui Cristi Tănase!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 13:45

Cristi Tănase a părăsit-o pe Steaua pentru un milion de euro și va juca în China, la formația Tianjin Teda.

Chiar dacă în lotul Stelei se află Alex Chipciu, Gabi Iancu și Nicușor Stanciu, formația lui Mirel Rădoi trebuie să aducă un mijlocaș stînga pentru a acoperi plecarea căpitanului.

GSP.RO îți prezintă trei jucători din Liga 1 pe care Steaua i-ar putea aduce în locul lui Cristi Tănase.

1. Florin Tănase

Jucătorul de 20 de ani de la Viitorul este unul dintre cei mai apreciați tineri din Liga 1, iar Steaua s-a mai interesat de serviciile acestuia. 

În sezonul trecut, fotbalistul cotat la 1 milion de euro a evoluat în 32 de meciuri și a marcat de patru ori, oferind și patru pase de gol.

Prețul lui Tănase nu ar fi o problemă pentru gruparea roș-albastră, iar Gică Hagi a declarat mereu că nu se opune plecării jucătorilor.

2. Quenten Martinus

Martinus, 24 de ani, a fost una dintre țintele Stelei din această vară. Cele două parți au negociat, jucătorul a acceptat salariul oferit, dar nu și clauza de reziliere de 10 milioane de euro și totul a căzut.

Steaua ar putea relua discuțiile cu fotbalistul din Curacao și să renunţe la acea clauză din nevoia de a-l aduce pe mijlocaș.

În sezonul trecut, Martinus a marcat de cinci ori în 30 de meciuri, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători de la FC Botoșani.

3. William de Amorim

De Amorim s-a aflat pe lista lui Gigi Becali, dar patronul Astrei, Ioan Niculae, a anunțat că nu îl va ceda la roș-albaștri.

Cu toate acestea, Steaua poate face o nouă ofertă pentru mijlocaș, ofertă care i-ar putea determina pe giurgiveni să-l lase pe brazilianul de 23 de ani să plece la formația campioana.

În sezonul trecut, De Amorim a jucat în 31 de meciuri și a marcat de cinci ori, oferind șase pase de gol. 

Pe lîngă cei trei, Steaua se poate orienta către un mijlocaș din străinătate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (54)
hazard69
hazard69  •  04 Iulie 2015, 22:11

martinus e total depasit de situatie..n-are fata de steaua....insistati pe stanciu si iancu....asta-i rezolvarea si cam ar fi cazul sa confirme...

jim_raynor
jim_raynor  •  04 Iulie 2015, 21:39
Postat de us27mereusuperiori pe 04 Iulie 2015, 20:18

Bine posteaza pe pagina ***". Nu ma intereseaza clubul Securitatii copiat dupa cel la Moscova'!

apropos de moscova... dezertorii din armata regala, cei declarati tradatori, oreste alexandrescu si dumitru petrescu-grivita, ce-au adus ? tot o "surata" proletara? .....intitulata a.s.a bucuresti ,devenita dupa un scandal cu sovieticii in c.c.a adica casa centrala a armatei un gen de tdka (tentralnogo doma krasnoy armii) botezata de ceausescu in 1961 stiaua bucuresti... este?

dumbojet
dumbojet  •  04 Iulie 2015, 21:38

Iancu meci de meci, asta e solutia, singura solutie. Daca nici acum nu demoinstreaza Iancu, ar trebui trecut langa Mihai Costea.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează