FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză

Gigi Becali nu a mai câștigat titlul cu FCSB din 2015 +39   FOTO
Gigi Becali nu a mai câștigat titlul cu FCSB din 2015

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 10:05 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 21:30

Din informațiile GSP.ro, azi ar putea fi ultima zi pentru Bogdan Vintilă (48 de ani) ca antrenor principal al lui FCSB, iar Gigi Becali (61) caută deja soluții pentru sezonul următor.

  • După patru meciuri în play-off fără victorie, Becali se gândește serios să renunțe la antrenorul Bogdan Vintilă;

Mihai Pintilii e marea surpriză de pe lista lui Gigi Becali. (detalii, AICI) Fostul căpitan al lui FCSB va fi interimar, însă ar putea rămâne principal și sezonul viitor dacă patronul nu găsește o variantă mai bună. 

Laurențiu Reghecampf și Edi Iordănescu sunt cele mai importante nume dorite de Becali, însă primul e sub contract cu Al Wasl, în timp ce al doilea nu ar accepta intervențiile sale asupra echipei

1. Edi Iordănescu, în capul listei

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză


Rămas liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș, Iordănescu jr. va fi, cel mai probabil, primul tehnician contactat de Becali în vederea următoarei stagiuni.

Vara trecută, fiul lui Anghel Iordănescu a fost de asemenea ofertat de Becali, după despărțirea lui Mihai Teja de FCSB. Edi a refuzat atunci propunerea roș-albaștrilor, din cauza faptului că nu avea libertate deplină în gestionarea echipei. Becali s-ar lovi de aceeași problemă și la o nouă serie de negocieri cu Iordănescu.

2. Continuă Mihai Pintilii?

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză


În cazul în care Vintilă va pleca, Mihai Pintilii, în prezent „secundul” FCSB, va conduce echipa până la finalul play-off-ului. 

Becali l-a determinat pe Pintilii să se lase de jucat fotbal, după accidentări repetate ale mijlocașului defensiv. Oficial, Pintilii e delegatul echipei, în rolul pe care-l ocupa Marius Ianuli în trecut. A trebuit să fie încadrat pe postul lui Mache, fiindcă nu are nicio licență de antrenor, deci nu poate fi secund și în acte.

Astfel, roș-albaștrii vor trebui să aducă un principal în rol de decor, așa cum s-a întâmplat în perioada lui Mirel Rădoi, când Dumitru Dumitriu era A1 în contract.

3. Laurențiu Reghecampf, întotdeauna o soluție

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză


Laurențiu Reghecampf (44 de ani), în prezent la Al Wasl (Emiratele Arabe Unite), a lăsat de înțeles în ultimele apariții publice că ar fi dispus să revină la FCSB. 

După Astra - FCSB 2-3, finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit o discuție privată pe care a avut-o cu Reghe: „Acum nu vorbesc de schimbarea antrenorului. Reghe a venit la mine acasă și mi-a zis: «Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi». Și i-am zis că nu-l schimb pe Vintilă”.

3 trofeea cucerit Laurențiu Reghecampf alături de FCSB: campionatul în 2013 și 2014, plus Supercupa României din 2013

+35 FOTO

4. Ilie Poenaru, surpriza din play-out

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză


Ilie Poenaru a făcut un sezon admirabil cu Clinceni. La doar 43 de ani, Poenaru a reușit s-o mențină pe Academica departe de retrogradare, cel puțin până în momentul de față. Ilfovenii ocupă locul 3 în play-out, având 26 de puncte.

La fel ca în cazul lui Edi Iordănescu, Poenaru a fost curtat de FCSB și vara trecută, înainte de numirea lui Bogdan Andone. Din nou, imixtiunea lui Becali în deciziile tactice ale echipei l-a convins pe antrenor să nu accepte propunerea omului de afaceri.

5. Mihai Teja a salvat-o pe Voluntari

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză


Teja, antrenor la FCSB în partea a doua a sezonului precedent, face un campionat surprinzător de bun cu FC Voluntari. La un moment dat ultimii în Liga 1, ilfovenii sunt acum pe locul 2 în play-out, iar grija retrogradării pare că a trecut.

„Aș mai lucra cu Gigi Becali. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Teja după ultimul meci al său la FCSB, o victorie cu CFR Cluj, 1-0 (19 mai 2019).

2este locul pe care FCSB a terminat sezonul precedent; acum, echipa e pe 4

6. Nicolae Dică, transfer de la națională?

FCSB » Vintilă are bagajele făcute! 6 soluții pentru Gigi Becali: doi antrenori de top + o mare surpriză


„Aș mai lucra cu Dică, desigur, mi-a plăcut de el”, spunea Gigi Becali în urmă cu câteva zile. În prezent secundul echipei naționale, „Nick” a infirmat ieri, în direct la Telekom Sport, o revenire, cel puțin în acest moment: „Nu are rost să vorbim acum, nu se pune problema. Nu am vorbit cu absolut nimeni. Eu sunt sub contract acum”.

Nicolae Dică a îmbrăcat tricoul FCSB-ului (n.r. la vremea respectivă, echipa se numea Steaua) în două rânduri: mai întâi, între 2004 și 2008, apoi o jumătate de an, între ianuarie și iulie 2011. Ca antrenor. Dică a fost principalul echipei patronată de Gigi Becali în intervalul iunie 2017 - decembrie 2018.

VIDEO FCSB și Dinamo se întâlnesc în returul semifinalei din Cupa României. A 49-a întâlnire dintre cele două rivale

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cornel Dinu se ia de doi jucători de la FCSB și trage un semnal de alarmă: „E o anumită labilitate sau procesul de antrenament are de suferit”

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
kamouniyak
kamouniyak  •  07 Iulie 2020, 18:59

MIRCEA LUCESCU sau LOTI BOLONI

elgabri
elgabri  •  07 Iulie 2020, 15:25

Lutule punei bagajele in Maybach si cand te intorci daca intalnesti alt *** adu l la palat !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  07 Iulie 2020, 15:07
Postat de geogeo pe 07 Iulie 2020, 14:46

O sa vezi duminica daca Becali e antrenor. Parca vad ca o sa va luati iar papara obisnuita, macar sa nu fie 2-5 sau 1-4.

Ghita,si de s-o intampla asa,cu ce se schimba realitatea in privinta celor spuse de mine?Tie personal iti place parodia facuta de Giginho?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează