FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - HERMANNSTADT

Liviu Ciobotariu, după primul la FC Hermannstadt: „Vreau jucători!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 22:51

Academica Clinceni și Hermannstadt au remizat, scor 0-0, în runda #17 din Liga 1. La sibieni a debutat pe banca tehnică noul antrenor, Liviu Ciobotariu (49 de ani).

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al celor de la FC Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de egal, mai ales că tehnicianul a fost instalat pe banca sibienilor în urmă cu două zile.

Liviu Ciobotariu: „Aveam nevoie de acest rezultat”

„Sunt bucuros că nu am pierdut astăzi. Sunt mulțumit că debutat pe bancă cu un rezultat pozitiv, mai ales că jucătorii și echipa, chiar și eu, aveam nevoie de acest rezultat pentru a ne îmbunătăți moralul. Nu a fost un joc spectaculos, dar vreau să îi felicit pe băieți.

Terenul nu a fost bun, dar ne-am creat câteva situații de a marca. Până la urmă, nu am avut mult timp la dispoziție. Mi-a plăcut Clinceniul, am jucat cu o echipă bună. Noi am fost agresivi în linia mediană, iar rezultatul este unul echitabil” a declarat Liviu Ciobotariu pentru TV Telekom Sport.

Liviu Ciobotariu: „Cu siguranță o să mai avem nevoie de jucători”

„Pentru mine a fost un joc de evaluare a jucătorilor. Nu pot să fac o evaluare rapidă, dar cu siguranță o să mai avem nevoie de jucători. De mâine, o să mă pun la masă cu domnul președinte și o să discutăm”, a mai spus tehnicianul pentru aceași sursă.

”A fost un teren parțial înghețat. A fost dificil, dar mă bucur că am luat un punct, mai ales că a fost primul meci în care nu am luat gol în acest sezon. Cred că avem valoarea și experiența de a părăsi această zonă a clasamentului. A fost greu pentru Mister să își impună jocul, dar cred că are experiența necesară pentru a redresa echipa. Cu acest meci plecăm mai departe și cu multă muncă ne vom îndeplini obiectivul„

Răzvan Dâlbea, mijlocaș FC Hermannstadt

VIDEO. Au început lucrările de modernizare la stadionul din Sibiu

Citește și alte știri din Liga 1:

Ilie Poenaru acuză arbitrajul cu Hermannstadt: „Ne-am săturat!”

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează