FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Video Liviu Ciobotariu îşi va da demisia dacă i se va cere asta: „Nu țin de scaun sau de salariu”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 25 februarie 2023 19:03 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 20:45

FC Voluntari- CSU Craiova se joacă duminică, 26 februarie, de la ora 17:45. Cu înfrângeri pe linie de la începutul anului, tehnicianul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu (50 de ani) este dispus să demisioneze în cazul în care conducerea nu-l va mai dori pe bancă.

Echipa ilfoveană trece printr-o perioadă mai nefastă în acest an, iar rezultatele modeste au început să îi clatine scaunul de antrenor lui Liviu Ciobotariu. Tehnicianul a vorbit despre situația echipei înainte despre duelul cu CS U Craiova, care va avea loc duminică. 

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Le-am spus că puteam să plec” 

„Eu sunt convins că cei din conducere au încredere în calitățile mele de antrenor și cum pot gestiona situația. În schimb la capitolul răbdare, nu știu ce se va întâmpla. N-aș avea niciun fel de problemă dacă mi s-ar cere demisia. 

Am discutat și acest aspect cu cei din conducere. Să nu creadă cineva că țin de scaun sau de salariu. Le-am spus de multe ori  jucătorilor că puteam să plec  atât din țară cât și în afară, având oferte bune. Eu am rămas pentru că am încredere în echipă și obiectivul meu este să redresez corabia”, a spus Liviu Ciobotariu.

12înfrângeri are FC Voluntari

Cristi Borcea, despre situația actuală de la Dinamo: „Am văzut că i-au făcut ofertă. Dacă vine și el în club, cu siguranță voi ajuta”
DINAMO
Cristi Borcea, despre situația actuală de la Dinamo: „Am văzut că i-au făcut ofertă. Dacă vine și el în club, cu siguranță voi ajuta”

Liviu Ciobotariu despre situația de la Dinamo: „Și la Cortacero ne-am bucurat, dar niciun rezultat”

Fost jucător și antrenor la gruparea din Ștefan cel Mare, Liviu Ciobotariu a comentat și situația legată de noul acționariat. Acesta speră doar ca noii patroni să nu vină doar cu promisiuni asemenea perioadei Cortacero.

„M-aș bucura să fie adevărat ceea ce s-a spus despre noua conducere. În plus vreau ca Dinamo să renască, să vină în Liga 1. Din păcate, nu știu ce se întâmplă la club. Și înainte ne-am bucurat când a venit Cortacero și după n-a mai existat nimic”, a mai adăugat antrenorul ilfovenilor.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu, scandalizat de ultima mutare de la CFR Cluj: „Are contract cu noi, dar pleacă unde vrea și când vrea. Nu mai înțeleg fotbalul! Ce reguli sunt astea?”

Au revenit în noroi » Cum a arătat gazonul de pe Cluj Arena la meciul Universității cu Botoșani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează