FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cristi Borcea, despre situația actuală de la Dinamo: „Am văzut că i-au făcut ofertă. Dacă vine și el în club, cu siguranță voi ajuta”

Cristi Borcea, fostul patron al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația prin care trece legendarul club din „Ștefan cel Mare”.
Cristi Borcea, fostul patron al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația prin care trece legendarul club din „Ștefan cel Mare”.

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 13:37 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 15:04

Cristi Borcea (53 de ani), fostul patron al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația prin care trece legendarul club din „Ștefan cel Mare”. Clubul are începând de vineri un nou acționariat. Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni societății Red&White 2022 Management, la capătul mai multor zile de negocieri.

Acesta consideră că suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au făcut greșeli din momentul în care au început să conducă Dinamo, după ce Ionuț Negoiță, fostul finanțator al „câinilor roșii”, a plecat de la echipă. 

Cristi Borcea a menționat că și el făcea aceleași greșeli la început, dar că îl avea lângă el, ca sfătuitor, pe Cornel Dinu, legendarul fotbalist al alb-roșilor. 

Societatea care a cumpărat Dinamo funcționează după mecanismul lui Cortacero! Rolul PCH în tranzacție și planul anunțat: „În 4 ani să devină cel mai performant club din România”
DINAMO
Societatea care a cumpărat Dinamo funcționează după mecanismul lui Cortacero! Rolul PCH în tranzacție și planul anunțat: „În 4 ani să devină cel mai performant club din România”

Cristi Borcea, fost patron Dinamo: „Dacă vine Lupescu, voi ajuta și eu”

„Suporterii, cei din PCH, au vrut să conducă clubul. «Noi suntem Dinamo, noi punem antrenor, noi intrăm peste jucători». Și Negoiță i-a lăsat până la urmă: «Luați și vedeți cum e». Uitați-vă unde au ajuns acum. 

Ei au făcut greșelile pe care le făceam eu la început, dar eu îl aveam lângă mine pe nea Cornel Dinu. Mă mai făceam și eu de râs în presă la 26-27 de ani și mă lua nea Cornel: « Băi, aici e Dinamo București! Tu știi când ieși în presă? Când ia Dinamo primul trofeu. Atunci scoți și tu două cuvinte. La noi nu există locul doi, există să luăm campionatul și Cupa».

Ei din dragostea pentru echipă au făcut greșeli, din dorința de a face bine. Trebuiau să lase profesioniștii să-și facă treaba. 

Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuț Lupescu. Dacă Ionuț ar veni la Dinamo, cu siguranță că eu unul aș ajuta Dinamo, la fel ca mulți alții, dar numai cu condiția să vedem primul buldozer că intră în «Ștefan cel Mare» și începe dărâmarea stadionului”, a declarat Cristi Borcea, pentru Orange Sport. 

VIDEO. Nicolae Mușat, despre situația actuală de la Dinamo: „Am suferit pentru Dinamo”

Citește și: 

După „Îl vreau la FCSB”, potopul! » Toate cele 4 ținte anunțate de Gigi Becali au luat-o la vale

Adrian Mititelu și Vali Moraru, noi contre încinse în direct: „E ultima oară când mai interveniți în emisiune!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Jj23ab
Jj23ab  •  26 Februarie 2023, 16:41

Talnar are si el loc ? Sau macar Ion Marin ?

Timofte87
Timofte87  •  26 Februarie 2023, 12:25

Pensat , fardat ...tot o fata de *** original

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Tibisor
Tibisor  •  26 Februarie 2023, 10:39

Uluitor cum arata omul asta ... par vopsit , cosmetice pe fata la kg. , pensat ... mai baiatule , tie chiar nu iti este jena ?? ... pe cine crezi ca pacalesti ?? Trecerea anilor il frustreaza din ce in ce mai mult ... chiar imi este mila de el !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează