FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - STEAUA 1-4

Ciolacu se apără după intervenția asupra lui Râpă: "Nu a fost intenție, s-a cam exagerat"

Captură: Dolce
Captură: Dolce

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 22:38

Andrei Ciolacu a fost eliminat la finalul primei reprize dintre ASA și Steaua, după o intervenție asupra lui Cornel Râpă, în urma căreia stelistul a fost transportat la spital (detalii AICI).

Atacantul mureșenilor a spus la finalul meciului că nu a fost vorba de intenție la intervenția asupra lui Râpă și că i-a cerut scuze adversarului. 

"M-a surprins și pe mine pentru că n-am crezut că a fost așa grav. Am cerut scuze, nu a fost nici urmă de intenție, (n.r. Râpă) a fost OK, cred că s-a cam exagerat.

În momentul loviturii nu am crezut că e ceva grav, dar când l-am văzut cu sânge m-am interesat de starea lui, i-am cerut scuze, bine că nu a fost ceva grav. Am cerut scuze și în fața colegilor pentru că nu sunt un jucător agresiv, sper să nu se exagereze foarte mult din cauza dramei lui Ekeng", a declarat Ciolacu la finalul meciului, la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fcu1948
fcu1948  •  11 Mai 2016, 22:16
Postat de ciuleavvictorms pe 10 Mai 2016, 23:39

Din pacate, capul tau e plin de mizerie, esti un ins fara minte, fara bun simt si nu ai ce cauta prin zona, iesi pe mahala!

S-a văzut cine dintre noi 2 este fără minte, tocmai cel care jignește pe cineva fără să-l cunoască! De parcă ai fi un exeget în psihologie comportamentală sau un sociolog cu ștate vechi în profesie. Dacă tot ai făcut niște afirmații atât de drastice, ar fi trebuit să le argumentezi. Din păcate nu ai capacitatea intelectuală de a argumenta niște afirmații, ești doar un bădăran incult care își varsă frustrările și neîmplinirile persoanale pe cei care nu-ți împărtășesc pasiunea pt cea mai coruptă echipă din România! ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  11 Mai 2016, 09:37

Ciolacu , unde a jucat???????????? Parca la Rapid ! Nu ma mira...un *** dur , nu fotbalist, sa se ia de mana cu Scarlatache, un alt ciomagar ! Oarba dupa ei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  11 Mai 2016, 08:09

Un derbedeu .Tot timpul meciului a avut cea la cap .Prima data l-a facut nebun pe un tusier , pe urma l-a lovit fara minge pe Tosca , fara ca arbitru sa vada si sa-l elimine , iar ultima actiune n-are nicio scuza

Vezi toate comentariile (12)
Comentează