FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA

FOTO Momente dramatice la Târgu Mureș! Cornel Râpă, umplut de sânge după un duel cu Ciolacu » Jucătorul a fost dus de urgență la spital

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 21:19

Andrei Ciolacu a fost eliminat în minutele de prelungire ale primei reprize cu Steaua după o intrare extrem de dură asupra lui Cornel Râpă.

VEZI VIDEO 

Atacantul ASA-ului a sărit la cap și l-a lovit cu cotul în figură pe fundașul Stelei, care a început să sângereze pe loc. 

Jucătorii celor două echipe s-au speriat, Marica făcea semne disperate către bancă pentru ca medicul să intervină, însă arbitrul a avut un moment de ezitare până a permis echipei medicale să intre pe teren.

Râpă a fost pus pe targă și a fost scos de pe teren, după ce i s-au acordat primele îngrijiri.

Sursele GSP.RO susțin că primul verdict este traumatism cranian. Medicii de la SMURD l-au transportat la spital, unde i se vor face mai multe analize. Acolo este și un medic din stafful Stelei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
chromophobia
chromophobia  •  11 Mai 2016, 08:08

Cred ca astia de la Tg-Mures il au antrenor pe Morosanu.La antrenamente se fac tactici cu lovituri la cap si la meciuri lovituri(pumni in cap,coate in nas,gura) unde se poate

para.para
para.para  •  11 Mai 2016, 01:34

"Jucătorii celor două echipe s-au speriat, Marica făcea semne disperate către bancă........" - Aduceti defilibratorul.

travka
travka  •  10 Mai 2016, 23:25

*** frustrat de muresan ar trebui suspendat pe viata din fotbal, si sa nu mai aiba voie sa intre pe un stadion

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close