FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Liderul lui CFR Cluj, mesaj clar pentru rivali: „Suntem mult mai puternici ca anii trecuți”

Ciprian Deac avertizează: „Suntem mult mai puternici ca anii trecuți”
Ciprian Deac avertizează: „Suntem mult mai puternici ca anii trecuți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 13:36 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 14:05

Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj și unul dintre liderii echipei, a vorbit în cantonamentul din Austria, acolo unde campioana a câștigat 4 meciuri amicale fără să primească gol.

În ultimul meci înaintea venirii în România, CFR a câștigat cu Hajduk Split, vicecampioana Croației, scor 2-0. Deac a marcat primul gol al ardelenilor, din penalty, și a pasat la a doua reușită, semnată de Cristi Manea.

Informația zilei: FCSB va avea „satelit” în Liga 2! Pactul tripartit din care s-a născut noua echipă
DECIZIE
Informația zilei: FCSB va avea „satelit” în Liga 2! Pactul tripartit din care s-a născut noua echipă

Ciprian Deac, încrezător pentru noul sezon

Deac este de părere că CFR Cluj arată mult mai bine decât anii trecuți, după transferurile din această vară. Campioana i-a adus până în acest moment pe: Mistrati (Randers), Brucici (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK) și Jefte Betancor (Farul).

„Echipa arată foarte bine. E bine că nu s-a accidentat nimeni, iar jucătorii noi s-au integrat foarte bine. Au adus un plus. Eu cred că formăm o echipă mult mai bună ca anii trecuți.

S-a văzut în aceste amicale că echipa crește de la meci la meci. Am întâlnit adversari farte puternici, mă bucur că nu am luat gol. Victoriile aduc încredere. E bine că toți jucătorii au dus cantonamentul de la început până la sfârșit. Echipa va arăta foarte bine încă din primul meci”, a declarat Ciprian Deac pentru CFR TV.

Echipa lui Dan Petrescu le-a mai învins în cantonamentul din Austria pe: Napredak (3-0), Koper (2-0) și Partizan Belgrad (1-0). 

CFR debutează în noul sezon pe 5 iulie, cu Pyunik, în tutul I preliminar din Liga Campionilor. Pentru ardeleni urmează Supercupa României, cu Sepsi, pe 9 iulie, și returul cu echipa din Armenia, pe 13 iulie.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu a tras concuziile după cantonamentul din Austria: „Sper să avem așa noroc și în meciurile oficiale” Dan Petrescu

Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
Demradulescu
Demradulescu  •  26 Iunie 2022, 23:29

Deac la vârsta lui pun pariu pe toate casele lui Iohannis că îl bate la testul Gacon pe regele David,Popovici David

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Iunie 2022, 16:45
Postat de johny2003 pe 26 Iunie 2022, 14:50

Deci pe linga Dincu, au mai "transferat" pe cineva, fata de anul trecut.... Cin' as fie, cin' sa fie oare?!

CFR l-a transferat pe Gigi Becali! Dar nu acum!! Fara Becali nu castigau atatea titluri la rand!!

dorelus
dorelus  •  26 Iunie 2022, 16:13
Postat de valentindragobete pe 26 Iunie 2022, 14:59

Aveți "dreptate", mâine-poimâine dînc PM și atunci sa vezi, vorba aia " cât partidul e in floare, nici în ... " știți voi mai departe !

Omu cela, tu vorbești pentru a nu tăcea, este un motiv întemeiat nu spun nu, tot vă legați de CFR ba Dancu, ba arbitrii etc dară cine ar fi meritat titlul în campionatul vostru mioritic? Mioarele lui Balecali, pseudo vedetele din Oltenia? Eu nu spun că CFR este o campiona cu fotbal bunicel dară dacă tot trebuie o campioana atunci cred că CFR merită să fie, asa cum spunea cineva,, este chiorul dintr-o tara de orbi,, nici mai mult nici mai puțin. Deac și străinii din ăsta echipa au făcut diferența într-un campionat de maneliști și vedete umflate pe tarabe...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează