FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”

Codruț Sandu va evolua din această vară la Rapid
Codruț Sandu va evolua din această vară la Rapid

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2022 13:10 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 13:59

Rapid București, club care și-a propus să conteze și la nivel de copii și juniori, l-a transferat de la CSA Steaua pe Codruț Sandu, un tânăr goalkeeper de doar 16 ani, component al naționalei U17.

Surse din cadrul clubului Steaua au reacționat în această dimineață pentru GSP.ro, scoțând la iveală motivele pentru care portarul n-a mai dorit să continue în Ghencea: 

„Copilul e de mare perspectivă, de un an se antrena cu prima echipă. Dar, dacă cei de la echipa mare au tot adus portari de împrumut din diverse locuri, așa cum s-a întâmplat și acum, când au luat pe cineva de la Academia Hagi, probabil că și-a pierdut speranța că poate juca la Steaua și a ales să plece

Asta e problema când nu există o linie și fiecare face ce vrea. Așa o să pierdem câte un David Popovici în fiecare săptămână. Probabil a simțit că nu are viitor la Steaua și de asta vrea să plece în altă parte”. 

Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua

Roș-albaștrii rămân astfel fără unul dintre goalkeeperii promițători ai clubului, cel care, anul trecut, la doar 15 ani, măsura 1,91 m. Tot atunci, portarul adus de „militari” de la Dinamo își declara dragostea necondiționată pentru Steaua.

Asta a fost alegerea mea, am vrut să vin la Steaua și asta mi-am dorit. Este ceva incredibil, nu cred că mă așteptăm vreodată”, spunea Codruț Sandu în vara lui 2021, conform Antena Sport.

Vestea nu le-a picat deloc bine suporterilor steliști, care au publicat un mesaj prin care critică fără rețineri managementul clubului. Aceștia au făcut o paralelă cu cazul David Popovici, înotătorul care a scris istorie pentru România la Mondialele de Natație și care s-a aflat în curtea „militarilor” înainte de a fi luat de rivala CS Dinamo.

Suporterii de la CSA Steaua au răbufnit la auzul veștii: „Acesta este tipul de management din cauza căruia clubul Steaua l-a pierdut şi pe Popovici”

„Nu este treaba noastră să ne bagăm peste deciziile tehnice ale echipei de fotbal, dar atunci când joci în ultimii ani cu portar under şi ai în propia curte unul convocat la loturile de tineret nu ai cum să îl pierzi. Plus că nu este primul caz al secției de fotbal din ultimii ani! 

Acesta este tipul de management din cauza căruia clubul Steaua i-a pierdut şi pe Popovici (n.r. - înotătorul David Popovici) şi pe mulți alți sportivi. Probabil că va tot pierde tineri valoroși dacă ceva nu se va schimba! 

Tot se schimbă comandanți, dar managerii de secții nu sunt niciodată trași la răspundere. Războiul Stelei trebuie dus pe toate fronturile: al înaltei performanțe continue, cu rivalii tradiționali și cu clubul parvenit”, a fost poziția oferită de suporterii din AS 47. 

Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”
Imagine din 2019 cu portarul Codruț Sandu

Fanii Stelei n-au trecut peste pierderea lui David Popovici

Legitimat anul trecut la CS Dinamo, înotătorul David Popovici s-a aflat în curtea celor de la CSA Steaua înainte de a face trecerea la clubul M.A.I. 

Transferul s-a perfectat în septembrie 2021, moment în care AS47 a tras un semnal de alarmă, printr-un comunicat titrat „Pierdere enormă pentru Steaua”.

VIDEO Răzvan Burleanu, pont pentru CSA Steaua » Cum pot promova „militarii

Citește și alte știri de actualitate: 

CSA Steaua s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți jucători: „Îmi e greu să-mi găsesc cuvintele!”

EXCLUSIV Informația zilei: FCSB va avea „satelit” în Liga 2! Pactul tripartit din care s-a născut noua echipă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
badeadorian
badeadorian  •  26 Iunie 2022, 21:14
Postat de emil1986 pe 26 Iunie 2022, 16:32

Cele două entități bolșevice, CSA și FC R, se ajuta reciproc. Deh, așa-i în comunism, trebuie să-ți ajuți tovarășul.

Emilush , se invart in capul tau numai entitati si politica perimata !!! Daca te ajuta cineva sa-ti faci IQ-UL ( ca singur iti dai peste degete ) o sa te mandresti ca ai obtinut 10 ( nota interzisa pentru tine in perioada de scolarizare ) !!! . Esti atat de pornit pe o singura linie de comentarii ca este evident diagnosticul tau : obsesiv-compulsiv . Nu te ingrijora , poti umbla in libertate si poti sa muncesti pentru un salariu decent !!! . Iti doresc viata lunga si estomparea diagnosticului ( daca este posibil ) !!!.

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Iunie 2022, 19:51
Postat de guimaraes1.0 pe 26 Iunie 2022, 17:17

Tot prost manuel al saptelea?:-)

Așa credeam și eu dar acum nu mai sunt atât de sigur că este (doar) prost. Cred că este pur și simplu *** rău de tot. Omul este obsedat , n-ai ce să-i faci! Rapidul nu-l mai lasă să trăiască liniștit și nici să doarmă bine , urmărește toate articolele și mesajele și la cea mai mică "oportunitate" își dejecteză veninul aberant. Trist! Foarte trist!!!...pentru el desigur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

opinez
opinez  •  26 Iunie 2022, 19:01
Postat de emil1986 pe 26 Iunie 2022, 16:32

Cele două entități bolșevice, CSA și FC R, se ajuta reciproc. Deh, așa-i în comunism, trebuie să-ți ajuți tovarășul.

Dupa logica asta si Ripensia e o echipa bolsevica. Sau oricine vrei tu daca nu intelegi ce scrii...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează