SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

Suporterii Stelei iau la întrebări conducerea clubului în cazul David Popovici: „Pare că nimeni nu își dă interesul”

David Popovici. Foto: ImagoImages +21   FOTO
David Popovici. Foto: ImagoImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 07:56 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 08:28

Asociația Steliștilor 1947, formată din suporteri ai Clubului Armatei, a reacționat după realizările incredibile ale înotătorului David Popovici (17 ani) la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta.

Legitimat anul trecut la CS Dinamo, David Popovici s-a aflat în curtea celor de la CSA Steaua înainte de a face trecerea la clubul M.A.I.

Transferul s-a perfectat în septembrie 2021, moment în care AS47 a tras un semnal de alarmă, printr-un comunicat titrat „Pierdere enormă pentru Steaua”.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Fanii CSA Steaua trag la răspundere conducerea clubului pentru pierderea lui David Popovici

Suporterii Stelei iau la întrebări conducerea clubului în cazul David Popovici: „Pare că nimeni nu își dă interesul”
Imaginea prin care CS Dinamo a oficializat aducerea lui Popovici de la marea rivală

Marți, înainte de semifinala probei de 100 de metri liber, fanii Stelei au revenit asupra subiectului. Au distribuit postarea din septembrie și au tras conducerea clubului la răspundere:

„Aceleași probleme, aceleași întrebări. Cu toate acestea, Popovoci rămâne un bun național de care cu toții ne bucurăm.

Și clubul Steaua este un bun național, dar, momentan, pare că nimeni nu își dă interesul pentru ca cel mai glorios club al României să strălucească din nou la toate capitolele”.

Înainte de a face trecerea la CS Dinamo, Popovici a luat în calcul ofertele de a pleca în SUA, acolo unde este dorit de universități de elită.

David Popovici, aur la 200m liber

David Popovici și-a respectat statutul de mare favorit la Mondialele de Natație de la Budapesta. Luni a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber și a devenit primul înotător din istoria României care ia aurul la o astfel de competiție!

Timpul reușit de David la Budapesta este al 4-lea din istoria probei de 200 de metri liber. Doar Paul Biedermann, deținătorul recordului mondial, și legendarii Michael Phelps și Yannick Agnel sunt în fața lui.

Marți, David a obținut cel mai bun timp în semifinalele probei de 100 de metri liber, 47.13, fiind cu 4 zecimi de secundă mai rapid decât următorul clasat, francezul Maxime Grousset.

Mai multe știri despre David Popovici: 

Singurul medaliat olimpic la înot din istoria României, fascinat de Popovici: „Este aproape ireal! Am fost printre primii care l-au remarcat”

David Popovici, discurs de mare campion la Budapesta: „E dovada că sportul românesc poate! Nu ne grăbim, am timp și pentru recorduri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
rilu
rilu  •  22 Iunie 2022, 20:02
Postat de cordell.hull pe 22 Iunie 2022, 14:46

Cel mai bun club sportiv e de departe Dinamo prin numărul de medalii olimpice mondialeși europene…restul e cancan… apropo, Fc fcsbistii ce zic?

Pe naiba Steaua e numarul 1 in Romania. Voi ati fost cei mai bun la canotaj de acolo aveti cele mai multe medalii luate de Lipa si Patzaichin.

19sevilla86
19sevilla86  •  22 Iunie 2022, 15:46

hidoasa tropaiala bocancilor si cizmelor militare sovietice in sportul de performanta al unei tari UE, dar si mai hidoase sunt incapatanarea, disperarea si fanatismul cu care cateva mii de aplaudaci, ce apartin de trecutul totalitar, apara cele doua cazarmi sportive anacronice (CSA si CS Dinamo), anomalii care nu mai exista nicaieri in UE, in NATO, in lumea libera in general!

cordell.hull
cordell.hull  •  22 Iunie 2022, 14:46

Cel mai bun club sportiv e de departe Dinamo prin numărul de medalii olimpice mondialeși europene…restul e cancan… apropo, Fc fcsbistii ce zic?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează