FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

Rapid - CFR Cluj 2-0. Ciprian Deac nu și-a menajat echipa: „Să ne dăm două palme”

Rapid a câștigat derby-ul feroviar cu CFR Cluj, scor 2-0. Ciprian Deac (35 de ani) sună trezirea în tabăra campioanei și acuză o atitudine delăsătoare în tabăra campioanei. +32   FOTO
Rapid a câștigat derby-ul feroviar cu CFR Cluj, scor 2-0. Ciprian Deac (35 de ani) sună trezirea în tabăra campioanei și acuză o atitudine delăsătoare în tabăra campioanei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 22:46 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 22:54

Rapid a câștigat derby-ul „feroviar” cu CFR Cluj, scor 2-0. Ciprian Deac (35 de ani) sună trezirea în tabăra campioanei și acuză o atitudine delăsătoare.

„Așa-i când tratezi fotbalul cum l-am tratat noi în seara asta. Te pedepsește. Vedeți și voi. Și-au dorit mai mult victoria și ăsta a fost rezultatul, noi am intrat pe vârfuri. Nu îți garantează nimeni victoria, nu contează calculele hârtiei. 

Rapidul este un club mare, cu o galerie frumoasă. Acest lucru s-a văzut și în seara asta. Chiar dacă n-au fost mulți, cei care au fost au cântat din primul până în ultimul minut. Am fost de mic rapidist, îmi este o echipă dragă. Nu pot să șterg asta cu buretele. Cred că merită să fie în play-off. 

Pentru meciul cu Alkmaar în primul rând trebuie să ne trezim, să ne dăm două palme și să revenim cu picioarele pe pământ. Dacă nu muncim ca anii trecuți, nu văd un rezultat pozitiv. Eu cred în calificarea în Conference League, echipele sunt echilibrate. Eu cred că încă se joacă”, a spus Ciprian Deac, la Telekom Sport. 

Cristi Manea, gafă în Rapid - CFR Cluj 

În minutul, Alexandru Albu a câștigat un duel la centrul terenului, apoi a trimis o pasă pe culoar, către Bălan. Andrei Burcă și Mike Cestor, fundașii centrali „feroviari”, au ieșit în întâmpinarea mijlocașului rapidist, făcând în același timp și pasul la ofsaid. 

Rapid - CFR Cluj 2-0. Ciprian Deac nu și-a menajat echipa: „Să ne dăm două palme”
Burcă și Cestor încearcă să îl lase pe Bălan în ofsaid / FOTO: Captură @Telekom Sport 1

Vârful Rapidului a fost ținut în joc de Cristi Manea. Deși avea o imagine de ansamblu asupra jocului, fundașul dreapta pare că stă tot timpul cu ochii pe minge și uită să iasă în linia coechipierilor din defensivă. 

Rapid - CFR Cluj 2-0. Ciprian Deac nu și-a menajat echipa: „Să ne dăm două palme”
Cristi Manea rămâne în spatele colegilor / FOTO: Captură @Telekom Sport 1

Manea nu a reușit să Bălan, care a trimis simplu, pe lângă Hindrich, portarul de 19 ani trimis de Dan Petrescu în poartă.

Gabi Balint a remarcat, uimit, gafa comisă de apărătorul lui Dan Petrescu: „Manea, care vede toată lățimea terenului, nu își dă seama că îi scoate din ofsaid...”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

Gică Hagi consideră că a fost viciere de rezultat la Pitești: „Ofsaid clar la primul gol”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 Octombrie 2021, 07:11

Bravp Rapid. Bravo Iosif.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close