FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 20:17 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 20:49

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, nu este mulțumit de echipa lui în ciuda rezultatelor excelente din ultima perioadă înregistrate de roș-albaștri.

Cu victoria de sâmbătă seară, 3-0 acasă cu cei de la Mioveni, FCSB ajunge la 5 victorii  consecutive în Liga 1 și 6 în toate competițiile, dar Becali își critică echipa pentru jocul prestat.

„E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. 

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali potrivit Realitatea.net.

Probleme de arbitraj în FCSB - Mioveni

Meciul disputat la Buzău a avut parte de momente jenante din partea brigăzii de arbitri condusă de Marcel Bîrsan. Gazdele de la FCSB au beneficiat de un penalty inventat la scorul de 0-0, iar apoi au înscris un gol dintr-o poziție de ofsaid.

Viciere de rezultat la FCSB - Mioveni! » Două erori decisive: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți de la Comisii!”
FCSB - CS Mioveni 3-0
Viciere de rezultat la FCSB - Mioveni! » Două erori decisive: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți de la Comisii!”

Iritat de greșelile de arbitraj din meciul cu FCSB, câștigat de vicecampioană la scor de neprezentare, primarul din Mioveni a anunțat în miez de noapte că va solicita retragerea nou-promovatei din Liga 1. Argeșenii enunțaseră aceeași amenințare și după meciul cu CFR Cluj, 0-1, decis de o greșeală majoră de arbitraj.

„A fost o noapte nu prea bună pentru mine și pentru iubitorii sportului din Mioveni. Am spus adevărul, omul la supărare spune adevărul. 

Este punctul meu de vedere, pe care-l voi susține în continuare. Mâine voi consulta membrii Consiliului Local și sponsorii, probabil că prin retragerea echipei voi da un semnal, UEFA probabil îi va întreba pe Gino Iorgulescu (n.r. - președintele LPF) și Vassaras (n.r. - președintele CCA) ce s-a întâmplat. 

Am scris atâtea memorii și nimeni nu a luat atitudine. Nu are rost. Probabil că-și doresc altă echipă. Are rost să faci cheltuială în condițiile astea? Ați mai pomenit să plătești observatorul de joc, iar documentul să fie secret? Cine l-o citi, nu știu!”, a spus Georgescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Gigi Becali: „Dacă ăla nu e penalty, atunci care să mai fie?!”

Patronul FCSB a comentat și el deciziile lui Marcel Bîrsan și a ajuns la o concluzie inedită: FCSB a fost dezavantajată. Becali spune că pe lângă penalty-ul obținut de Keșeru, FCSB mai trebuia să primească o lovitură de la 11 metri la Olaru în prima repriză.

De asemenea, Becali i-a atacat pe unii specialiști pentru modul cum au interpretat fazele controversate.

Am avut două penalty-uri. Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul. Părerea mea e că la 11 metri dictat a fost clar. I-a pus piedică. Dacă îi pui piedică de la spate, normal că e penalty. Oamenii au început să aibă mintea întunecată. Oameni care au dușmănie. 

Au invidie pe mine! Păi dacă îi pune piedică pe la spate, în careu, cum să nu fie 11 metri? Ei cu mine au ce au. Nu mai vreau să supăr pe nimeni. Eu vorbesc la modul general. Păi dacă ăla nu e 11 metri, atunci care să mai fie?!
-Gigi Becali, patron FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali, noi declarații șocante, în plin focar de COVID la FCSB » Spulberă discursul lui MM: „Le-am spus jucătorilor: «Dacă vă vaccinați, nu faceți copii»”

Flavius Stoican, după eșecul la debutul pe banca lui FCU Craiova: „E supărare! Este într-adevăr mult de muncă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
masinameaeata
masinameaeata  •  18 Octombrie 2021, 21:07

Are dreptate gigi, pai plateste arbitrii meci de meci sa elimine la echipa adversa cate un jucator si sa dea lovituri de la 11 m pentru fcsb. Prin intermediul gsp a transmis acum un mesaj, vrea la urmatorul meci doua lovituri de la 11 m, nu doar una singura. Jucatorilor le-a transmis si lor un mesaj, sa intre in careul advers in fundasii adversi si sa cada in careu ca sa primeasca 11 m, altfel nu poate inscrie fcsb-ul.

kuba
kuba  •  18 Octombrie 2021, 09:01

Dacă *** nu poate , fcsb apelează la arbitrii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coco1987
coco1987  •  18 Octombrie 2021, 02:23

Cum ma sa zici ca nu se vede mana antrenorului cand ai 5 victorii consecutive? Era mai bine pe vremea *** cand va batea oricine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează