FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, noi declarații șocante, în plin focar de COVID la FCSB » Spulberă discursul lui MM: „Le-am spus jucătorilor: «Dacă vă vaccinați, nu faceți copii»”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 19:17 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 09:11

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a oferit noi declarații controversate pe tema vaccinării, chiar în perioada în care echipa are de suferit din cauza infectărilor cu COVID-19. Clubul lui are 15 fotbaliști indisponibili. Dacă mai pierde unul, nu se va putea prezenta la meciul cu Farul.

Într-o intervenție în direct la TV, patronul roș-albaștrilor l-a contrazis indirect pe MM Stoica, cel care aseară afirmase că Gigi Becali nu le-ar fi transmis jucătorilor să nu se vaccineze. Becali a fost clar: „Le-am spus jucătorilor: «Mă supăr pe voi dacă vă vaccinați!»”.

Becali a lansat în spațiul public teorii ale conspirației combătute în mai multe rânduri de medicii de specialitate. 

Gigi Becali lansează teorii ale conspirației în spațiul public

„Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac «trans-om». Să bag o substanță care să mă modifice genetic?! Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. 

Le-am zis jucătorilor: «Dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă». Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, potrivit realitateasportiva.net.

 Gigi v-a spus că nu se vaccinează el. Dar noi avem jucători vaccinați. Nu i-a zis vreunui jucător „Nu te vaccina!”. Unii îi urmează exemplul, alții nu
Mihai Stoica, aseară, după meciul cu Mioveni

Gigi Becali, contrazis de specialiști: „Vaccinul nu provoacă infertilitate”

Marion Kiechle, directoarea clinicii de ginecologie din cadrul Spitalului rechts der Isar din München, membru al Academiei Leopoldine și fost ministru în Bavaria, a vorbit în mod specific despre una dintre teoriile conspirației avansate și de Gigi Becali, conform căreia vaccinul ar cauza infertilitate: „Este o afirmație falsă, deoarece din punct de vedere științific nu există nici dovezi, nici cel mai mic indiciu că vaccinurile aprobate în prezent afectează fertilitatea”. 

Și compania Biontech a vrut să lămurească acest aspect: „Această afirmație nu este corectă. Nu există date care să indice că vaccinul provoacă infertilitate”.

Fenomenul acesta de a nu accepta vaccinarea - din teamă, din credința că vaccinul nu este destul de experimentat, că nu suntem cobai etc. - ne-a făcut, de fapt, să devenim o țară de cobai, care probabil va fi studiată. Colegii mei mi-au spus că această mentalitate colectivă de a nu crede în datele științifice este fără precedent în Uniunea Europeană și este un fenomen pe care ar dori să-l studieze și probabil că acest fenomen va primi și un nume - Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia

Vaccinul a arătat un nivel mare de eficacitate în rândul populației, inclusiv în rândul celor care au diferite afecțiuni. Este un proces sigur și eficient - Organizația Mondială a Sănătății

Vaccinarea împotriva COVID-19, recomandată de medici și specialiști în domeniul medical, a început peste tot în Uniunea Europeană în decembrie 2020, vaccinul fiind considerat un proces sigur, fără riscuri.

De la începutul campaniei, în România au fost vaccinate cu prima doză 5.926.645 de persoane, în timp ce 5.635.246 persoane au schema de vaccinare completă, notează Digi 24.

Cu aproape trei sferturi dintre adulţi complet vaccinaţi împotriva COVID-19, Uniunea Europeană este lider mondial în ceea ce privește administrarea vaccinurilor. Totuși, România și Bulgaria sunt pe ultimul loc în Europa.

Gigi Becali, noi declarații șocante, în plin focar de COVID la FCSB » Spulberă discursul lui MM: „Le-am spus jucătorilor: «Dacă vă vaccinați, nu faceți copii»”

Gigi Becali: „I-am dat lui Porumboiu 10 tratatamente de COVID”

Becali a adăugat și că l-a ajutat Adrian Porumboiu, fostul finanțator al lui FC Vaslui, cu medicamente neautorizate împotiva COVID-19, cum ar fi Arbidol. 

„Porumboiu e cel mai bun băiat, dar nu e prietenul meu. Eu jucam poker cu el, atât. Nu aveam treabă. Eu i-am dat acum 10 tratamente de COVID. Pentru mine nu contează, mi-a zis că are nevoie și i-am dat. Eu nu țin cont, de exemplu, că el e împotriva FCSB-ului, și ajut. Nu mă supăr pe el că zice că nu a fost penalty aseară la meciul cu Mioveni”, a mai spus latifundiarul, conform sursei citate. 

Diferențe uriașe la vaccinare între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

Contrast incredibil în strategia cluburilor care se bat la titlu: Gigi Becali anunță că aproape nimeni nu s-a imunizat la FCSB, care e puternică afectată acum de Covid-19, în frunte cu Edi Iordănescu, în vreme ce rivalele CS Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt aproape de a atinge procentul de 100% în lot și în rândul staff-ului tehnic.

Între aceste 3 cluburi se duce acum o bătălie pe ideea de vaccinare versus nevaccinare. Gigi Becali a dezvăluit recent că în clubul său sunt extrem de puține, spre deloc, persoane care s-au vaccinat.

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și alte știri de actualitate:

Moment straniu în direct » Radu Naum a rămas blocat: „Domnule Crăciunescu, cum să fie fault? E coechipierul lui!”

Primarul din Mioveni rămâne ferm pe poziții: „Retragem echipa, poate îi ia UEFA la întrebări!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
muzzi
muzzi  •  23 Octombrie 2021, 07:25

ce probleme are Becali la 65 de ani , ca nu mai face copii! pai bre,nea Gigi, copii vrei sa faci la 65 de ani cand matale esti strabunic? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155633308976552
Cornel Perju  •  22 Octombrie 2021, 20:30

Gigi Becali a cumparat antivirale si antiinflamatorii din Moldova de 600mii euro pe care a vrut sa le doneze in spitalele din Romania dar guvernantii i-au blocat TIR-ul in vama 6 luni. Le-a donat spitalelor din Republica Moldova. La clinica lui Becali a adus medici romani foarte buni care lucrau in strainatate pe care ii plateste cu 5000euro si a vindecat pe foarte multa lume de COVID cu medicamente pe care le prepara in farmacia proprie. Acuma *** incearca sa il discrediteze cat pot de mult spunand ca defapt s-a vaccinat. Daca romanii nu se trezesc la realitate se va ajunge la o situatie cu mult mai grava decat in perioada comunismului. Numirea unui general in functia de primministru nu e un semn bun deloc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tipsy
tipsy  •  21 Octombrie 2021, 16:31

Cine ii pune microfonul in fata, ma, iresponsabililor? Ca nu-i vina lui, la fel cum nu e vina unui caine ca isi face nevoile pe strada. E vina voastra si a noastra, care dam click, dar daca numai cu asta ne intoxicati, ce sa facem, mai accesam cate o data.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează