FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

Primarul din Mioveni rămâne ferm pe poziții: „Retragem echipa, poate îi ia UEFA la întrebări!”

FCSB - CS Mioveni 3-0 // foto: Imago Images
FCSB - CS Mioveni 3-0 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 15:54 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 16:15

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și-a menținut în această dimineață poziția exprimată pentru GSP.ro după meciul cu FCSB, scor 0-3: vrea retragerea echipei locale din Liga 1.

Iritat de greșelile de arbitraj din meciul cu FCSB, câștigat de vicecampioană la scor de neprezentare, primarul din Mioveni a anunțat în miez de noapte că va solicita retragerea nou-promovatei din Liga 1. Argeșenii enunțaseră aceeași amenințare și după meciul cu CFR Cluj, 0-1, decis de o greșeală majoră de arbitraj.

Primarul din Mioveni nu dă înapoi: „Cer retragerea echipei, poate voi da un semnal”

În această dimineață, întrebat dacă și-a schimbat poziția, primarul din Mioveni a anunțat că nu este cazul.

„A fost o noapte nu prea bună pentru mine și pentru iubitorii sportului din Mioveni. Am spus adevărul, omul la supărare spune adevărul. Este punctul meu de vedere, pe care-l voi susține în continuare. 

Mâine voi consulta membrii Consiliului Local și sponsorii, probabil că prin retragerea echipei voi da un semnal, UEFA probabil îi va întreba pe Gino Iorgulescu (n.r. - președintele LPF) și Vassaras (n.r. - președintele CCA) ce s-a întâmplat. Am scris atâtea memorii și nimeni nu a luat atitudine. Nu are rost. Probabil că-și doresc altă echipă.

Are rost să faci cheltuială în condițiile astea? Ați mai pomenit să plătești observatorul de joc, iar documentul să fie secret? Cine l-o citi, nu știu!”, a spus Georgescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

CS Mioveni, 26 de postări în mai puțin de două ore

Echipa din Mioveni și-a făcut nemulțumirea cunoscută și prin intermediul contului de Facebook. Pe pagina oficială a clubului au fost publicate în această după-amiază, în decursul a mai puțin de două ore, 26 de postări legate de meci, ce cuprind fie fazele video incriminate de CS Mioveni, ori opinii ale oamenilor de fotbal.

VIDEO. Alexandru Pelici, declarații după FCSB - Mioveni

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Probleme pentru Reghecampf » Craiova nu se poate baza pe 3 titulari cu Clinceni

Jucătorul de la FCSB, elogiat de Eric de Oliveira și Ronaldo Deaconu: „El i-a lipsit României! Face diferența, e fotbalist de top”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
tivireli
tivireli  •  18 Octombrie 2021, 01:24

Domnilor, lucrurile sunt deja stabilite pentru fiecare echipă pe ce zona de locuri joacă. 1-3, 4-6, 7-12, ... Dinamo sigur va fi la baraj, iar petru locurile de retro, sunt condamnate douî echiăpe. Prima condamnată este FCU pentru ca Mititelu are mulți dușmani politici. Nimik nu este la intamplare. Uitati-va ca deja se cam așaza fiecare in zona lui. Sunt prea multe echipe ale primăriilor. Azi la Arad, craiovenii au luat cartonase pe faulturi de joc, iar aradenii din defensiva faceau faulturi dure, sub ochii arbitrului. Ondan strans de gat de la spate si pus jos, iar arbitru da doar fault. Iar la olteni cartonase, pana prinde rosu. Imi pare rau dar cred ca si Mioveni va fi a doua echipă cu FCU, pentru ca sunt doua in Arges.

patratel2019
patratel2019  •  18 Octombrie 2021, 00:19

N-aveti decât d-le primar! Am auzit ce-a spus omul care vorbeste cu gura inchisa, pentru ca tot ce spune o face " printre dinți". Nu știu cine l-a învățat sa vorbească, dar nu i-ar strica niște exerciții de dicție. Alea cu pietrele! Au unii niște figuri in cap de parca ar fi "le buric de pământ".

gazistu
gazistu  •  17 Octombrie 2021, 23:26

are dreptate ... bagi bani in echipa si niste *** de arbitri, isi bat joc de tine, ca de ce esti echipe de oras mai mic... pai ce legatura are asta... trebuie sa arbitrezi corect, nu sa tragi cu "aia mari" ... daca castiga, sa castige , pe merit, pe teren; au 90 de minute!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează
Close