FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ciprian Marica despre situația lui Mazilu la Brighton: „Asta e diferenţa între un jucător de zeci şi sute de milioane şi unul care pleacă din România”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 10:31 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 11:00

Ciprian Marica (38 de ani), oficial al clubului Farul, a vorbit despre plecarea lui Adrian Mazilu (18 ani) la Brighton, ocupanta locului 8 în Premier League.

În vară, Brighton a plătit 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe Adrian Mazilu. „Pescărușii” l-au lăsat la Farul încă o jumătate de sezon, iar de la 1 ianuarie îl vor împrumuta, cel mai probabil în Belgia. 

Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”
DINAMO
Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”

Ciprian Marica: „E clar că are nevoie, îi vor oferi câteva alternative”

„E clar că are nevoie de încă un pas, intermediar zic eu. Avea nevoie de o nouă provocare şi înţeleg că cei de la Brighton îi vor oferi câteva alternative în top 10 campionate din lume, să facă un pas intermediar către Anglia şi fotbalul mare.

Asta e diferenţa între un jucător de zeci şi sute de milioane şi un jucător care pleacă din România. Şi nu mă refer doar la Mazilu, ci la jucătorii români în general. Pleacă văzuţi ca un pariu, nu pleacă precum o certitudine”, a declarat Ciprian Marica, potrivit orangesport.ro.

Adrian Mazilu, împrumutat la o echipă de top din Belgia

Mai mulți jurnaliști britanici, care analizează atent fiecare transfer al grupării pregătite de Roberto de Zerbi, scriu că Mazilu ar urma să fie împrumutat.

Echipa care s-a vehiculat este Union Saint-Gilloise, vicecampioana en-titre și liderul la zi din Belgia. Union Saint-Gilloise este calificată și în play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League. A încheiat pe locul 3 o grupă de Europa League din care au mai făcut parte Liverpool, Toulouse și LASK.

Adrian Mazilu și-a luat rămas bun de la Farul

Mi-aș fi dorit foarte mult să înscriu la ultimul meci. Asta este, altceva nu pot să spun. Chiar am marcat de 3 ori, din păcate toate au fost anulate. Vreau să îi mulțumesc lui Mister Hagi, a fost un antrenor exemplar pentru mine. Dacă nu ar fi fost dumnealui, nu aș fi fost în acest punct. 
Va fi o provocare, ceva diferit, un nou stil de fotbal. Sper să mă acomodez și să strâng minute. Am primit sfaturi foarte importante de la Mister. Voi ține cont de ele 
- Adrian Mazilu, după ultimul meci în tricoul Farului

VIDEO. Adrian Mazilu a plecat de la Farul: „Visul e să debutez în Premier League și să ajung la echipa națională"

Vezi și alte știri:

Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui! Haos în ultimele secunde: „Până și Stevie Wonder poate vedea asta!”
NBA
Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui! Haos în ultimele secunde: „Până și Stevie Wonder poate vedea asta!”
Dumitru Dragomir o învață pe Simona Halep cum să facă „cel puțin 1 milion de euro pe an” în Dubai
SFAT
Dumitru Dragomir o învață pe Simona Halep cum să facă „cel puțin 1 milion de euro pe an” în Dubai

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bl0catu
bl0catu  •  03 Ianuarie 2024, 08:51

Nu îi înțeleg pe copiii ăștia! Dacă nu ai valoare și nici voință ca Dorinel Munteanu, spre exemplu, să muncești să-ți iasă pe nas...la ce mai vrei afara? Nu mai bine faci ca Florinel sau Tănase, găsești unul ca Becali și ieși la pensie de la el? Eventual niște cămile pe la 30 de ani?! Nu tu stres, nu tu bătaie de cap...

mafa
mafa  •  31 Decembrie 2023, 11:20

La vara te intorci inapoi, stai linistit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează