FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”

Florinel Coman, într-o dispută cu Goncalo Gregorio de la Dinamo
Florinel Coman, într-o dispută cu Goncalo Gregorio de la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 23:15 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 09:09

Dinamo s-a dispensat de serviciile lui Gabriel Glăvan, dar postul de director sportiv nu-și va găsi prea curând un titular. Până când clubul va găsi soluția considerată potrivită, de atribuțiunile postului se va ocupa administratorul special Andrei Nicolescu.

Dinamo a încheiat 2023 pe penultimul loc în clasament. Totuși, speră la salvarea de la retrogradare, după victoriile cu FC Botoșani (2-0) și cu FC Voluntari (1-0).

„Câinii" vor începe 2024 la 7 puncte de primul loc ce duce la baraj, ocupat de Poli Iași, și la 8 puncte de primul loc ce oferă salvarea directă de la retrogradare, ocupat de UTA.

Zeljko Kopic le oferă românilor ponturi despre Croația » Care e recomandarea specială și cum stă departe de „ispită”: „Lupt în fiecare zi, ca orice om”
DINAMO
Zeljko Kopic le oferă românilor ponturi despre Croația » Care e recomandarea specială și cum stă departe de „ispită”: „Lupt în fiecare zi, ca orice om”

Antrenorul Zeljko Kopic și-a fixat obiectivele pentru anul important al întregii suflări dinamoviste, detalii pe care le-a expus într-un interviu amplu pentru GSP.ro.

„Dacă muncești din greu ca să obții acel ceva în care crezi, vei obține, cu o echipă unită. Și vom rămâne în prima ligă. Eu nu cred în miracole, în magie, ci în munca în echipă", au fost doar câteva dintre ideile expuse de croat în discuția cu reporterii Gazetei Sporturilor.

Puterea mentală, pentru mine e foarte importantă, mai ales că nu suntem într-o situație ușoară. Apoi, mentalitatea de lider, am nevoie de jucători care să știe ce să facă pe teren în diverse momente, să demonstreze ce pot. Și înțelegerea a ceea ce trebuie să facă, el și cu echipa. Fiecare fotbalist are un nivel mai mic sau mai mare de luptător în el. Dar asta se poate și educa, să ai energie fiecare meci, să te bați pentru fiecare minge, duel, meci
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Singurul transfer al lui Dinamo este plecarea lui Cătălin Țîră. Care se știa din noiembrie!

Dinamo nu a realizat nicun transfer până la finalul lui 2023, în ciuda așteptărilor cu care oficialii clubului i-au energizat pe suporterii "câinilor". Sâmbătă, clubul a anunțat despărțirea de Cătălin Țîră, un atacant de care GSP.ro a anunțat că Dinamo se va despărți încă de pe "vremea" lui Ovidiu Burcă.

Până să realizeze noi mutări pentru echipa lui Zeljko Kopic, Dinamo nu va recurge la alegerea unui director sportiv. Deunăzi, gruparea din Capitală s-a despărțit de Gabriel Glăvan, care l-a urmat, practic, pe Ovidiu Burcă, fostul antrenor al roș-albilor, ce și-a reziliat angajamentul cu Dinamo.

Așa cum Gazeta Sporturilor a informat la momentul oportun, Dinamo a fost în discuții cu Vlad Munteanu (FRF) și cu alți diverși oameni din fotbalul românesc în legătură cu ocuparea funcției de director sportiv. La un moment dat, inclusiv Zeljko Kopic a fost chestionat dacă poate recomanda un director sportiv din Croația, care să ajute la mercato invernal.

Discuții multiple, promisiuni, transferurile lui Dinamo la capitolul ”Vor urma”

Până în acest moment, nu a fost ales niciun director sportiv. Și prea curând nu va fi ales unul. De transferuri, cel puțin în startul lui 2024, se va ocupa Andrei Nicolescu, cel care este administratorul special al roș-albilor de la jumătatea lunii august.

Până acum, nu s-a perfectat niciun transfer de către echipa aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1. Dinamo va pleca miercuri într-un stagiu de pregătire în Antalya. Discuții sunt multiple, cu jucători din Liga 1 sau din străinătate, de la Dorin Rotariu (FCSB) la Ronaldo Deaconu (Korona Kielce) și la Giovanny (Lokomotiv Plovdiv), după ce diverse mutări au picat, rând pe rând.

Fanii "câinilor" sunt furioși, pe rețelele de socializare, vizavi de modul cum conducerea clubului s-a mișcat în acest mercato. Mai ales după seria victorioasă a lui Zeljko Kopic din Liga 1 și după promisiunile expuse de către oficialii dinamoviști la finalul sezonului de toamnă.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV FCSB atacă titlul într-un complex de lux » Trupa roș-albastră, amical tare în Antalya

De colecție, nu de arat pe ogor! Tractor Porsche pentru miliardarul român Ion Țiriac

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
istet10
istet10  •  01 Ianuarie 2024, 21:08
Postat de Trotsky pe 31 Decembrie 2023, 09:17

Ca peste tot, si o parte din fanii dinamoviști care se exprima pe social media au capul mic si minte si mai putina. Ar trebui sa le faca cineva un desen in care sa le explice ca echipa de fotbal NU este atractiva pentru cei mai mulți dintre jucătorii de pe faimoasele liste pomenite prin presă sau să aducă Elyass ceva jucători din Anglea cu ajutorul amicului uberist din Regat.

Nu neaparat echipa, cat contractele oferite: pe doar 6 luni.

istet10
istet10  •  01 Ianuarie 2024, 21:07
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 31 Decembrie 2023, 07:40

În poză, observăm că cele două entități organice aflate în conflict seamănă ca două picături. Una de Pepsi, cealaltă de lapte.

Asta spunea cu zeci de ani in urma Jean Constantin despre el si Florin Piersic. Ca seaman ca doua picaturi: Una de Pepsi , cealalta de Cico.

istet10
istet10  •  01 Ianuarie 2024, 21:05
Postat de lapusneanul pe 31 Decembrie 2023, 10:33

prunea e un mare dinamovist, a dat clubul în judecata pentru ceva mărunțiș..:)))).

Daca esti dinamovist este obligatoriu sa fii prost , sa renunti la ceea ce ti se cuvine?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează