FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deian Sorescu, pus la zid de Ciprian Marica: „E apatic. Poate avea nevoie de o vacanță! Cine te mai ia dacă te prezinţi aşa?”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 21:58 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 22:21

Ciprian Marica (36 de ani), fost atacant la Dinamo, a comentat situația lui Deian Sorescu, după conflictul cu Mircea Rednic, care a dus la excluderea mijlocașului din lotul „câinilor”.

Marica nu-l menajează deloc pe Sorescu, despre care spune că ar avea nevoie de o „vacanță”. De asemenea, acesta îl sfătuiește pe Deian să-și schimbe comportamentul, pentru că nicio echipă nu îl va transfera în situația actuală.

„Situația asta se transmite și echipei. Și suporterii au o neliniște generală acolo și sper ca experiența domnului Rednic să își spună cuvântul. Este singurul atu pe care îl văd acolo. Jucătorii să conștientizeze că până la urmă, dacă nu sunt la Dinamo, trebuie să meargă mai departe.

Cine te mai ia, dacă nu te prezinți așa cum trebuie? Trebuie să reușească să se detașeze de problemele care sunt la Dinamo și să dea totul pe teren. Sigur, este ușor de spus din afară, numai în pielea lor să nu fii! Nu sunt cei mai buni jucători, să spunem așa și realitatea o spune. Va fi important să organizeze echipa și nucleul de jucători”, a declarat Marica potrivit as.ro

Ciprian Marica: „E apatic. Poate avea nevoie de o vacanță!”

„Mă bazez și am încredere în dânsul (n.r - Mircea Rednic) că ia cele mai bune decizii. Nu știu ce s-a petrecut acolo sau de ce a luat Sorescu vacanță. Dacă i s-a dat, câteodată e binevenită! Mai ales că am văzut… Dinamo nu funcționează, el e e apatic, asta s-a văzut. Poate că avea nevoie de o vacanță. 

Un transfer l-ar fi eliberat. Cu siguranță, lucrul asta a contat și l-a apăsat, eu îl înțeleg. Dar, totodată, trebuie să te ridici la un nivel și să îți menții standardele. Odată ce clachezi, e în primul rând în defavoarea ta”, a mai adăugat Marica.

Deian Sorescu, reprimit în lotul lui Dinamo

În cursul zilei de azi, Sorescu a fost chemat la sediul clubului unde a avut o o ședință de urgență cu administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan.

Iar acesta a fost iertat pentru gesturile sale, fiind reprimit în lot cu acceptul lui Mircea Rednic, anunță Fanatik. 

Contactat de GSP, Iuliu Mureșan a confirmat informația: „Azi a fost la Săftica și s-a antrenat la sală, iar de mâine face antrenamente normale”. 

Din informațiile Gazetei, acesta va fi ultimul compromis pe care alb-roșii îl vor face pentru Deian Sorescu, considerând că acesta a primit o lecție. Mijlocașul urmează să fie vândut în iarnă, dar pentru a scoate cât mai mulţi bani pe el, Dinamo are nevoie să-l folosească.

Nu același lucru se poate spune și despre Neicuțescu și Nica, cei doi fiind trimiși la echipa a 2-a a clubului, a dezvăluit Iuliu Mureșan.

Citește alte știri din Liga 1:

O nouă echipă de tradiție vrea să renască!

George Ogăraru, reacție categorică în „războiul” FCSB - CSA Steaua: „E ca într-un divorț. Își vede fiecare de drumul lui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alex.aelev
alex.aelev  •  02 Noiembrie 2021, 22:59

Bine Cipiii!! Lui Deian i-ar prinde bine o vacanta dupa care sa se prezinte la interviuri infasurat in prosop!

485809194904413
Costel Tudor  •  02 Noiembrie 2021, 22:56

*** : *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  02 Noiembrie 2021, 22:54

Marica ..ai can uitat cum erai cand erai fotbalist? Sau pe tine nu te-au pus pe tusa unii? Sa ne aducem aminte ce frustat erai... cand frecai tusa pe drept. De taceai destept erai... sau acuma vorbeste experieta din tine? Sorescu trebuia plecat de mult..l-au tot dus cu zaharelul si acum parca l-ar mai tine, dar are salar cam mare.. La salarul lui de Dinamo parca ar trebui sa joace cel putin ca Neymar? nu-i asa? Ca rednica re clasa cum sa-i strambe pe jucatori. LOL

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close