FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții. La toate conexiunile pe care noi, românii, le avem în Spania, nu îi știm pe acești spanioli!”

Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții”
Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 12:22 / Actualizat joi, 27 august 2020 12:32

Ciprian Marica, 34 de ani, acum finanțatorul Farului, fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul alb-roșu și despre schimbările care au loc în această perioadă.

„Am vorbit cu Cosmin Contra, îmi spunea că are ceva emoții. Speră ca lucrurile discutate să fie reale, pentru că din câte înțeleg de la el, au planuri mari. Sa sperăm că că se adeverește ce au spus. Contractual vorbind, Cosmin și-a luat măsuri, dar până nu vezi ceva concret, nu vezi că se întâmplă anumite lucruri, ce garanție poți avea? E greu să ai o siguranță altfel. Putem doar să sperăm că au cele mai bune intenții. 

Cred că spaniolii înțeleg dimensiunea lui Dinamo și așteptările pe care le au oamenii de la ei. Nimeni nu-i cunoaște personal pe acești spanioli. La toate conexiunile pe care noi, românii, le avem în Spania, nu am avut contact cu ei, nu îi știm. Avem supoziții, semne de întrebare. Par să-și dorească să construiască un proiect frumos aici”, a declarat Marica la Pro X.

Ce fel de afacere este noul Dinamo? Clubul păcălește în continuare jucătorii! Cine conduce de facto echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
creeperno
creeperno  •  27 August 2020, 22:41

Vezi ca ti-a cazut prosopul

iung811
iung811  •  27 August 2020, 22:31

A venit circu' in oras. Ce-o sa ne mai distram!!!

trink
trink  •  27 August 2020, 17:01
Postat de mario_rdfe pe 27 August 2020, 13:26

Ptr gsp e clar..*** ! *** ! Pana deseara probabil ca o sa ajungeti la 10 articole cu "atac la Dinamo "...insa,dupa cum vedeti, "cainii latra, ursul trece "

zau asa! nu e un proverb petru catei! incearca cu bate apa in piua or ceva asemanator data viitoare! pana atunci toate cele bune si sa va vad in primele 3!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează