FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica îi urechează pe suporterii lui Dinamo: „Aș fi vrut să îi văd preocupați de asta”

Ciprian Marica, finanțatorul lui Farul, a evoluat la Dinamo la începutul carierei +26   FOTO
Ciprian Marica, finanțatorul lui Farul, a evoluat la Dinamo la începutul carierei

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 18:39

Ciprian Marica (34 de ani), fost fotbalist la Dinamo la începutul anilor 2000, a vorbit despre situația „câinilor”, transmițând un mesaj pentru sporterii echipei.

Fostul atacant, în prezent finanțator la Farul, în Liga 2, consideră că pentru Dinamo prioritară ar trebui să fie construirea unui nou stadion și le cere fanilor să acționeze în acest sens:

„M-aș fi așteptat să îi văd pe străzi, mai ales că acum se poate ieși, mărșăluind să ceară un stadion, pentru că altfel nu va veni cineva la Dinamo. Aș fi vrut să îi văd preocupați de acest aspect, pentru a se lua niște măsuri pentru construirea unui stadion și pentru Dinamo

Suporterii pot pune presiune ca lucrurile să se miște într-un fel sau altul. Rapid și Steaua vor avea stadion nou”, a declarat Marica, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Ciprian Marica: „Nu cred că suporterii au forța financiară”

Marica a vorbit și despre posibilitatea ca Dinamo să fie vândută suporterilor echipei. Asociația „Doar Dinamo București”, constituită din fanii Peluzei „Cătălin Hîldan”, a făcut demersuri în acest sens.

„Cum să vină un investitor care nu poate face bani din nimic? Cum să cumperi Dinamo pe un leu, adică vreo cinci milioane de euro, hai să nu ne mai mințim cu leul ăsta. Îi văd preocupați într-adevăr de finanțarea echipei, să preia echipa, doar că nu cred că au forța financiară, pentru că pe lângă cele cinci milioane care să acopere costul, mai este nevoie de încă cinci milioane buget”, a spus Marica.

Ciprian Marica, atacant cu 72 de selecții la „naționala” României, a evoluat pentru prima echipă a lui Dinamo timp de 2 sezoane și jumătate, între 2001 și 2004. Promovat de la echipa a doua, acesta a adus un profit consistent pentru „câini” atunci când a fost vândut la Șahtior Donețk, în 2004.

5 milioane de euroa primit Dinamo în schimbul lui Marica

GALERIE FOTO. Imagini recente de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Firțulescu, poveste amuzantă din perioada Dinamo: „Cu primii bani primiți la Dinamo, nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Promisiunea făcută de șefi jucătorilor: ce ar trebui să se întâmple pe 1 iunie

De ce a refuzat-o Cornel Șfaițer pe Dinamo: „Eu știu lucruri din interior! Acolo e o gaură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  27 Mai 2020, 09:55

Marica știe că suporterii lui dinamo sunt cu prea mult bun simț! De aceia încearcă să stârnească dihonie! Dacă nu erau așa , el nu mai vorbea de clubul ăsta , de când a fost capra lui becali! Apropo, el de ce nu face ceea ce cere suporterilor, dacă îi pasă așa mult?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Mai 2020, 09:27

Marica se duce- cu Ilie Nastase- la meciurile fcsb-ului!Sa fie sanatos!Dar sa se dea dinamovist doar atunci cand va veni-fie si cu Ilie Nastase-si la meciurile lui Dinamo!

cornelconasu
cornelconasu  •  27 Mai 2020, 00:55

Tu ce dracu ai făcut pentru clubul ăsta ???

Vezi toate comentariile (15)
Comentează