FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH, reacție după ce a expirat ultimatumul primit de Ionuț Negoiță! Fanii și-au făcut planul: „Acum e momentul”

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan vor să cumpere Dinamo
Fanii din Peluza Cătălin Hîldan vor să cumpere Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 07:49

Luni a expirat ultimatumul primit de Ionuț Negoiță de la spanioli, prin avocatul Toni Curea și Ioan Andone, iar finanțatorul lui Dinamo nu a dat niciun răspuns privind vânzarea echipei. 

Acum, fanii din Peluza Cătălin Hîldan, care dețin acțiuni la club anunță că sunt deciși să cumpere pachetul majoritar deținut de Ionuț Negoiță. Într-un mesaj publicat luni noapte pe contul de Facebook, PCH dezvăluie că este gata să cumpere Dinamo și că va cere mai multe documente de la club. Achiziția se va face după ce fanii din Programul DDB vor vota.

„În urma discuțiilor apărute în ultima vreme și a nesfârșitelor tratative încheiate fără succes, după ce ne-am exprimat susținerea față de ultimii investitori care au negociat pentru cumpărarea clubului,

Vă anunțăm că:

- vom solicita Clubului FC Dinamo 1948 documentele contabile și actele de inventar,
- le vom studia și vom face o evaluare a situației clubului,
- vom prezenta membrilor DDB concluziile în modul cel mai transparent
- și îi vom invita pe membrii cotizanți să se exprime prin vot în legătură cu preluarea clubului de către suporteri prin ProgramDDB.
În viața asta mai avem ceva de făcut și acum e momentul”
Comunicat PCH

VIDEO. 6 echipe din play-out nu mai vor să joace:

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Patronul din Liga 1 care n-are milă de PCH: „N-ar trebui să bage antrenorii în spital”

EXCLUSIV Dinamo se joacă de-a retrogradarea! Negoiță, negocieri IREALE cu 10 jucători care NU pot evolua în ultimele 8 etape

Încă un „șoc” la Dinamo? „Câinii” pot PIERDE baza de la Săftica: „Plata către ANAF e urgentă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Mai 2020, 08:50

Pai Negoita vroia un leu ! Acum cat mai vrea?

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  19 Mai 2020, 17:03
Postat de florinch pe 19 Mai 2020, 11:16

Se pare ca nu numai Negoita nu vrea ca Dinamo sa-si revina ci si PCH. Cum sa ceri abia acum actele clubului? Vor mai trece cateva luni bune pana cand se va face expertiza contabila (niciun cumparator nu este nebun sa ia de buna o expertiza contabila oferita de vanzator), pana cand se vor negocia ofertele de pret si, mai ales, pana cand DDB va face rost de banii necesari achitarii datoriilor urgente ale clubului: datoria catre ANAF (sa nu se piarda baza de la Saftica), negocierea salariilor cu jucatori ce-si termina contractele pe data de 30.06. 2020, etc. In stilul asta, in mod sigur, o vom lua pe urmele Rapidului. Oare chiar am facut schimbul genarali MI-suporteri PCH?

PCH e in cardasie cu Negoita ( in special liderii) stiu ca cu alt patron individual, din afara fenomenului, care nu poate fii influentat, nu le mai merge cu ''zaharelu'' si li-se dispar din atributii. Negoita si PCH, vor vinde unui scl333v care nu iese din cuvantu galeriei.

skins_berceni
skins_berceni  •  19 Mai 2020, 16:55
Postat de cornelconasu pe 19 Mai 2020, 12:39

Nu uita medicamentele, sunt vitale !

Nu uita *** cu ,,doar ddb...'', a sosit si ziua platii, dupa fapta si rasplata cum se spune, aroganta, lipsa de respect fata de adversari si suporterii lor, conexiunile cu politicul( psd in adn), tic-tac, tic-tac...a venit timpul sa platiti pentru tot, fara mila.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează