FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Patronul din Liga 1 care n-are milă de PCH: „N-ar trebui să bage antrenorii în spital”

Fanii din PCH sunt criticați de Valeriu Iftime. foto: Cristi Preda (GSP)
Fanii din PCH sunt criticați de Valeriu Iftime. foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 10:42

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a avut o ieșire dură la adresa fanilor lui Dinamo din „Peluza Cătălin Hîldan”. 

Deveniți acționari după ce au preluat 10% din acțiuni de la Ionuț Negoiță, fanii din PCH sunt acuzați de Iftime că beneficiază de prea multe privilegii în interiorul clubului. „N-ar trebui să bage antrenorii în spital”, spune patronul moldovenilor. 

„Suporterii de la Dinamo nu ar trebui să pună presiune pe antrenori, să bage antrenorii în spital. Am văzut violența cu care se manifestau în tribune, e ceva scandalos.

Dinamo poate fi o mină de aur pentru un investitor, dar trebuie să elimini această importanță a suporterilor”, a spus Porumboiu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dinamo poate pierde baza de la Sătfica

Până să fie cumpărată de un investitor străin, Dinamo se confruntă cu mari probleme. Nu doar la nivelul lotului, unde jucătorii amenință că nu-și prelungesc contractele. Există și unele probleme administrative care i-ar putea costa scump pe „câini”. 

Potrivit paginii de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, Ionuț Negoiță ar trebui să plătească de urgență 1.100.000 de lei către ANAF. Miza e baza de la Săftica.

„Ar fi bine ca investitorii spanioli să facă publice dovezile prin care garantează că vin cu banii în 30 de zile. Până să treacă 30 de zile, Dinamo are de plătit 1.100.000 de lei către ANAF. Plata aceasta este urgentă! Dacă nu se va achita la timp, pierdem Săftica”.

VIDEO. Ce a făcut Valeriu Iftime după ce a câștigat primul milion de lei: „Ne-am izbit cu mașina în primul stâlp”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Încă un „șoc” la Dinamo? „Câinii” pot PIERDE baza de la Săftica: „Plata către ANAF e urgentă”

EXCLUSIV Dinamo se joacă de-a retrogradarea! Negoiță, negocieri IREALE cu 10 jucători care NU pot evolua în ultimele 8 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  21 Mai 2020, 12:28

Cine vorbeste! Porumboiu si Iftime, doi fideli slujitori ai ciobanului infractor s-au gasit sa caste gura si sa vorbeasca despre Dinamo. Porumboiu niciodata in viata lui nu a criticat fc fcsb sau pe gigi becali, din contra, a fost mereu lacheul ciobanului ***, iar Iftime cu botosaniul lui e un satelit de mana a cincea a clonei *** ilfovene din popesti leordeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  18 Mai 2020, 16:27

Vorbise si capraru asta care e aservit lui Gigi Becali de cand a intrat in liga 1 si a inceput sa-i dea jucatori precum sacii de cartofi in targ.

albub
albub  •  18 Mai 2020, 14:05

Bai Piftie,sau cum te cheama,aici e' Dinamo,aici e' presiune,daca esti purtator de tanga stai acasa,nu veni la Dinamo. Vezi ca suporterii astia baga sute de mii de euro in club. *** si nu mai vorbi tu despre Dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close