FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Ciprian Marica se revoltă din cauza vaccinului împotriva coronavirusului: „Noi avem fețe de cobai?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 10:23

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, a postat un mesaj controversat pe contul de Facebook în plină pandemie de coronavirus.

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a declarat că România va face parte din țările care vor testa un vaccin împotriva coronavirusului, adus din Marea Britanie. 

Vestea pare că nu i-a picat bine lui Ciprian Marica. Fostul atacat de la echipe precum Dinamo, Șahtior sau Stuttgart a postat pe Facebook un mesaj dur. 

„«Vaccinul anticoronavirus în România». În traducere, pe noi se testează un vaccin. Avem fețe de cobai? Dă Doamne să funcționeze”, a fost mesajul lui Marica, demn de adepții teoriilor conspirației. Mai mult, atacantul a postat și o poză inedită, cu un lup care stă lângă o oaie și îi spune „Dacă ți-e frig, pot să te mănânc...”. 

Ciprian Marica se revoltă din cauza vaccinului împotriva coronavirusului: „Noi avem fețe de cobai?”

Ciprian Marica: „Prin spatele lu' Covid 19 ăsta merg stațiile de betoane ca dracii...”

 Vineri, fostul internațional, a postase un alt mesaj asemănător, în care se lua de Gabriela Firea, primarul Bucureștiului. 

Bilanț negru în Italia: 627 de morți în ultimele 24 de ore + România primește 1 miliard de euro de la Comisia Europeană

„Am ieșit puțin să văd cum au rezolvat chinezii problema traficului din București. Și ce crezi?! Chiar funcționează.... Firea primar! Numai ea putea să gândească așa ceva... «E mare boss-ul». Dar ce facem cu construcțiile «boss»? Că se construiește pe blat ca în ‘90. Toți încearcă să profite că nu ne vede nimeni. Alo, mai interesează pe cineva în țara asta de spațiul verde, de luciul apei? Ceva ? Prin spatele lu' Covid 19 asta merg stațiile de betoane ca dracii... Asta aici, la vedere. Vă dați seama cum se taie pădurile acum???”, a fost reacția lui Marica.

VIDEO » Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Citește și: 

17 scrimeri și 6 tehnicieni români, inclusiv Ana Maria Brânză, au fost anunțați că sportivii de la competiția la care au participat la Budapesta aveau COVID-19

Scenariul unui virusolog german demontează toată strategia de pe continent: „Sunt convins că abia atunci vom putea începe meciurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
gido
gido  •  22 Martie 2020, 12:20
Postat de bizantinul pe 22 Martie 2020, 00:41

Daca se testeaza si in Marea Britanie e OK, daca nu chiar suntem cobai.

costa mai putin sa platesti un cobai in romania decat un cobai englez...in anglia , vreo 5000 euro ,s-a si anuntat , la noi gaseste si cu mai putin de 1000...

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  22 Martie 2020, 09:07

La căt de fricosi suntem, vom merge cu maneca suflecată de acasa, ne pot baga aștia si noroi in vaccin...

bizantinul
bizantinul  •  22 Martie 2020, 00:41

Daca se testeaza si in Marea Britanie e OK, daca nu chiar suntem cobai.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează