FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Marica solicită schimbarea regulamentului: „Ca să nu mai existe decizii tâmpite. E o prostie!”

Ciprian Marica (38 de ani), acționarul Farului, este de părere că abordarea clubului constănțean din perioada de transferuri a verii a fost una greșită.
Ciprian Marica (38 de ani), acționarul Farului, este de părere că abordarea clubului constănțean din perioada de transferuri a verii a fost una greșită.

Articol de , - Publicat marti, 02 aprilie 2024 15:43 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 16:43

Ciprian Marica, acționarul celor de la Farul, consideră că sancțiunea primită de Dinamo și UTA - 4 meciuri fără spectatori - e mult prea dură ♦ Fostul atacant al echipei naționale e de părere că pedepsele nu ar trebui dictate colectiv, ci numai cei vinovați ar trebui să suporte consecințele

După incidentele de la Dinamo - UTA (1-0) din ultima etapă a sezonului regulat, ambele echipe au primit o pedeapsă dură: 4 etape fără spectatori. Dacă Dinamo și UTA nu vor avea câștig de cauză la apel, sancțiunea se va întinde până la finalul play-out-ului.

Acționarul din Superliga, revoltat după Dinamo - Petrolul: „E strigător la cer ce s-a întâmplat!”
Dinamo - Petrolul 1-1
Acționarul din Superliga, revoltat după Dinamo - Petrolul: „E strigător la cer ce s-a întâmplat!”

VIDEO. Ciprian Marica nu e de acord cu suspendările primite de Dinamo și UTA: „Sunt total împotriva acestei prostii de a interzice suporterii pe stadioane”

Dinamo e pedepsită pe nedrept! Și, per total, orice club pedepsit de această manieră... Fotbalul e pentru suporteri, pentru public! Nu poți, pentru câteva persoane, să interzici toți suporterii! Cei care au greșit trebuie să plătească, nu toți. Nu neg gravitatea incidentelor.

Dar sunt total împotriva acestei prostii care există în fotbal, de a interzice publicul pe stadion, drept pedeapsă pentru câțiva huligani care greșesc. Cel care greșește trebuie să plătească. Și vor mai exista astfel de decizii tâmpite, pentru că vor mai exista evenimente neplăcute pe stadioane.

Noi suntem mai catolici decât Papa. Am văzut Marseille - PSG, unde au fost focuri de artificii, un întreg recital, festival. Se creează o atmosferă, are și publicul rostul lui. Dacă vedem afară că se întâmplă, putem adopta și noi asta. Suntem un popor vulcanic, latin, nu poți să ne disciplinezi acum, să fim nemți. N-am fost niciodată! Este o exagerare dusă la extrem la noi. Ar trebui să avem o lejeritate mai mare pentru suporteri”, este de părere Ciprian Marica.

Și la jucători există astfel de reguli. Dacă întârzie unul la antrenamente, trebuie să aștepte toată echipa. Ce e asta?! Cum? Cică nu ieșim la antrenament până nu vine Ionel, care întârzie. Nu! Echipa iese la antrenament și Ionel trebuie pedepsit. E un exemplu. Este vorba despre responsabilizare. Și jucătorul, și suporterul este responsabil pentru faptele lui. Nu toată lumea

- Ciprian Marica, acționar Farul

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Ciprian Marica

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Pariul lui Mihai Stoica din Superligă: „N-ai vrea să fii portar când trage! Are un stâng...”
FCSB
Pariul lui Mihai Stoica din Superligă: „N-ai vrea să fii portar când trage! Are un stâng...”
Mircea Lucescu a intrat la GSP Live și l-a „taxat” pe Kopic: „Nu înțeleg!”
DINAMO
Mircea Lucescu a intrat la GSP Live și l-a „taxat” pe Kopic: „Nu înțeleg!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  02 Aprilie 2024, 21:07
Postat de Cst65. pe 02 Aprilie 2024, 17:38

Ba, esti prost? Cum adica pt 100 *** pedepsesti 10 000? Ce spune constitutia coane Iancule, ca eu unul ma pus pe regulamentul FRF, ilegal.

Care sunt aia 10000 pedepsiti? Ca este pedepsit un club sportiv nu altcineva. Sa vina unul din aia pedepsiti cu o decizie care sa arate, nominal, ca a fost pedepsit.

istet10
istet10  •  02 Aprilie 2024, 21:06
Postat de cirus11 pe 02 Aprilie 2024, 17:51

Nu are dreptate. Si asa cluburile sunt complet dezinteresate sa asigure o disciplina in tribune daca nu mai risca nici macar pedepse... adio. Adica eu inteleg ca 4 etape pare mult dar intreb eu... Dinamo ce a facut pt a elimina spectatorii problema?? In ultimii ani a luat macar o singura masura in sensul asta?? Deloc!! Atunci de ce sa imi para rau de ei sau de oricare alt club??

Corect.

costeltudor
costeltudor  •  02 Aprilie 2024, 19:24

S-a trezit și PROSOPEL !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează