FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA 2-3

Scandal de amploare după Poli Iași - Astra 2-3: „E strigător la cer! Aştept măsuri ferme, urgente”

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2021 15:05 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 15:24

Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, care este și membru în Comitetul Executiv al Federației, a lansat un atac dur la adresa arbitrajului brigăzii conduse de  Florin Andrei, la finalul meciului cu Astra Giurgiu, pierdut de moldoveni, 2-3.

„Până acum, am tot tras semnale de alarmă decente. În zadar! E strigător la cer ce se întâmplă! Etapa trecută, cu Sepsi, a fost delegat arbitru fratele lui Găman, care a fost căpitan azi la Astra. Întâmplător, cartonașele galbene date de fratele jucătorului de la Giurgiu au făcut ca azi să avem nu mai puțin de trei suspendați! 

Plus că, tot Găman nu ne-a dat un penalty clar, petrecut chiar sub ochii unui asistent căruia doar cei din Covasna cred că i pot pronunțe corect numele (n.r. – trimiterea e la Ferencz Tanyogi)!” a spus Paraschiv.

Oficialul lui Poli a adăugat: „Am sperat că a fost un accident. Azi însă, am fost egalați după un ofsaid clar, puteam primi două penalty-uri, Montini trebuia eliminat, Bruno și Boe Kane au fost iertați de galbene. Iar nouă, care am avut 14 faulturi, mai puține decât ei, ne-a dat șapte avertismente! I se taie aripile unui antrenor talentat, la început de drum, cum e Andrei Cristea. E ținută pe ultimul loc echipa celui de-al doilea oraș al țării! Nu se mai poate așa ceva! Aștept măsuri ferme, urgente pentru ca ierarhiile să fie stabilite pe teren!”.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre Poli Iași – Astra:

Poli Iași - Astra Giurgiu 2-3 » Meci cu multe goluri şi multe probleme de arbitraj

Andrei Cristea a făcut criză de nervi şi a fost eliminat la debutul ca antrenor în Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
203176947615120
Florin Paduraru  •  15 Februarie 2021, 22:58

Nici POLI IAȘI nu joacă foarte bine, dar se vede din Avion arbitrajul !! Cineva nu ne vrea acolo sus ! Și ar fi bine să numai cumpărăm jucători ! E Academia POLI!! Rulați-vă jucătorii!! Promovați !Nu fiți proști !!!

regalistul
regalistul  •  15 Februarie 2021, 09:52

Moldovenii sunt molcomi şi toleranţi. Dar şi când mămăliga explodează ...!

fairplayromania
fairplayromania  •  14 Februarie 2021, 17:29
Postat de id45 pe 14 Februarie 2021, 15:53

Arbitraj de foarte proasta calitate !!! Daomnule , Burleanu ...FRF ...LPF ... daca vreti sa faceti din FOTBALUL ROMANESC , ce au facut altii din ECONOMIA ROMANEASCA ... e CAZ PENAL !!!

Astra este satelitul fcsb, aşa că toţi sunt dracord ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close