FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Reacție virulentă după meciul fostei echipe: „Credeați că luați titlul? Acum pe cine mai înjurați?”

Ciprian Tănasă, în stânga, alături de fostul coleg Nicolae Dică / Sursă foto: Facebook +21   FOTO
Ciprian Tănasă, în stânga, alături de fostul coleg Nicolae Dică / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 07:31 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 13:10

Fost atacant cunoscut în Liga 1, Ciprian Tănasă a publicat un comentariu acid pe Facebook la adresa suporterilor lui FC Argeș, după un nou eșec al piteștenilor, 0-1 la Botoșani.

Tănasă, 42 de ani, fotbalist care a îmbrăcat tricoul Argeșului între 1999 și 2007, cu experiențe importante și la Universitatea Craiova sau Metalurg Donetsk, a reacționat pe pagina de Facebook a clubului, la postarea care consemna cea de-a treia înfrângere din tot atâtea meciuri în play-out. 

Fostul internațional de tineret i-a luat în vizor pe suporterii care deplângeau soarta echipei la secțiunea de comentarii și le-a arătat obrazul pentru maniera virulentă în care l-au contestat pe Andrei Prepeliță, antrenorul din sezonul trecut.

„Asa e la Pitești, tot timpul nemulțumiți. Învățați sa fiți mai realiști și lăsați răutatea la o parte. L-ați distrus pe Prepeliță…Ce credeați, că luați titlul? E bine, echipa este aproape retrogradată. Si acum pe cine mai înjurați?”, a fost mesajul public al lui „Tasă”, fost coechipier cu Prepeliță la alb-violeți.

Reacție virulentă după meciul fostei echipe: „Credeați că luați titlul? Acum pe cine mai înjurați?”
Ciprian Tănasă, în tricoul lui FC Argeș / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Andrei Prepeliță a dus-o pe FC Argeș în premieră în play-off

Andrei Prepeliță a fost demis de la FC Argeș în octombrie 2022, la finalul turului sezonului regulat. Contestat masiv de suporteri și intrat în dizgrația primarului, „Prepe” a lăsat echipa pe locul 11 în Superligă, la trei puncte de locul 6. Între timp, conducerea l-a angajat și demis pe Marius Croitoru, l-a instalat pe Bogdan Vintilă, iar clubul ocupă acum penultimul loc în play-out, cu șanse mici de a evita retrogradarea.

Cu el pe bancă, „vulturii violeți” s-au calificat în play-off în ediția precedentă și au ajuns în semifinalele Cupei României, cele mai importante performanțe de la revenirea echipei în primul eșalon.

Ştiam la ce mă înham, încerc să o scot la capăt. E greu, dar muncim. Am avut ocazii, am avut bară, prea puţin pentru ce îmi doream eu. Cât sunt șanse matematic, sperăm, nu abandonăm.

Mai sunt 18 puncte în joc. Important este să vină prima victorie şi pentru acest lucru muncim. Aşa cum putem şi cu ce avem la dispoziţie, cu armele noastre.

- Bogdan Vintilă, antrenor FC Argeș, după înfrângerea de la Botoșani

VIDEO Dorian Ștefan, fost jucător la FC Argeș și Victoria: „Dacă aș fi continuat în fotbal, aveam mari șanse să mă aresteze!”

Citește și alte știri din Liga 1:

3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut

FC Botoșani - FC Argeș 1-0 » Mailat îi scufundă pe argeșeni! Clasamentul actualizat din play-out

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează