FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Circ MAXIM la Dinamo! Răspunsul primit de jucători la întrebarea: «când intră banii?»

Articol de , - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 07:34 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 17:02

Ante Pujlici, fundașul croat al lui Dinamo, a dezvăluit la vizita medicală că jucătorilor li s-a promis plata a două salarii: ”Dacă nu se rezolvă, vor mai pleca jucători. Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!”

UPDATE ORA 16:55

Liderii jucătorilor, Ante Puljici, Diego Fabbrini și Deian Sorescu, alături de Ionel Gane s-au întâlnit azi după amiază cu Dorin Șerdean. Când au întrebat de bani, desi știau că nu vor primi nimic, jucătorii au pufnit in ras cand au aflat raspunsul președintelui executiv: „Și eu astept banii. Am înțeles ca luni vor intra!”

„Nimeni nu mai crede nimic! Orice ar spune unul sau altul, echipa trebuie informată. Nu știm ce va fi mâine, situația e cât se poate de gravă. Problemele nu sunt mari, mari, sunt uriaș de mari. Vom vedea mâine la Săftica, vom vorbi toți băieții, să vedem ce vom face. Dinamo nu merită așa ceva, sunt oameni care-și bat joc de istoria clubului pentru care au muncit atâția oameni de bine în zeci de ani. Chiar suntem bulversați, nu stim ce va fi. Dar e foarte grav", a spus Puljic pentru Gsp.ro

Știre inițială

Și așa tensionată, atmosfera s-a încins din nou la Dinamo. Ieri, în frunte cu Ante Puljici, Deian Sorescu și Diego Fabbrini, jucătorii care absentaseră duminică, la reunire, „câinii" au efectuat obișnuita vizită medicală de la început de an, la Institutul Național de Medicină Sportivă din București.

Ante Puljici, căpitan Dinamo: „Ne-am săturat de minciuni!”

Totul a decurs normal, până la declarații. Puljici a făcut noi dezvăluiri și a lăsat de înțeles că ziua de azi va fi una crucială. „Ni s-a promis că se vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem... Promisiunea e că intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca! Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!", a tunat fundașul croat.

Puljici a vorbit și despre negocierile din urmă cu o lună, cu conducerea: „Atunci a fost o propunere să ni se reducă salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți astfel s-ar plăti din restanțe. Dacă erai neplătit o lună, două, ai fi spus OK, însă noi suntem în situația asta de cinci luni!".

Croatul Ante Puljici are probleme la genunchi

Deși s-a prezentat la echipă, nu e sigur că Ante Puljici va putea juca pe 13 ianuarie, împotriva lui FC Hermannstadt. El se confruntă de mai multă vreme cu probleme la genunchi și nu se știe dacă va putea fi recuperat până la ora partidei, mai ales că Dinamo nu are medic. Neplătit de jumătate de an, Liviu Bătineanu ajută pro bono, dar doar atunci când îi permite programul. 

El s-a ocupat de testele coronavirus și de programarea vizitei medicale de ieri. Altfel, Andrei Blejdea, ultimul sosit în tabăra „câinilor", de la FC Argeş, n-a semnat deocamdată un contract, ci doar se antrenează sub comanda lui Jerry Gane

VIDEO Revine Liga 1! Totul despre duelul dintre Hermannstadt și Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu, incendiar: „Șefii lui Dinamo, niște escroci! Totul pute! Numai cămătari a avut clubul ăsta”

Fanii lui Dinamo, dați înapoi de un rival: „Ei vin cu câteva torțe, dar nu pot salva clubul!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (34)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  09 Ianuarie 2021, 01:14

E bataie de joc, o sa ajunga in incapacitate de plata si atunci FRF va retrograda cluubu si de acolo faliment clar.

creeperno
creeperno  •  08 Ianuarie 2021, 22:46

Daca vroia negoita sa bage clubul in faliment, nu l-ar fi cedat nimanui si l-ar fi lasat sa se afunde in datorii pana la incapacitatea de plata si automat faliment.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Ianuarie 2021, 19:33

Se vede din satelit ca Negoita a vrut sa FALIMENTEZE clubul. Ce o tot dam dupa gard. Asta cu salarile mari a fost facuta cu intentie 1.000.000 % pentru ca nici suporterii sa nu o poata duce pe picioare. Se vede pe ei ca sunt rupti in fund, Atat spaniolii cati si "al meu" serdean 9marele sahist) SI aia 500.000 de la inceput, cred ca tot ai lui Negoita au fost. Ma mir ca nu-i rusine lui Talnar. De Negoita m-am lamurit de mult ca este INCAPABIL sa gestioneze un club ca DINAMO. Reiterez: Nu inteleg de ce nu i se pune microfonul lui Negoita sa explice ce l-a motivat sa vanda acestor sarlatani clubul. Conform spuselor lui: " o sa dau clubul numai unor investitori mai capabili ca mine" !!!!! Cum a ajuns el la concluzia asta ? P.S. Sahistuleeeee, cal la *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează