FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Circul Chivu". "Haosul Chivu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Ziarele italiene si cele spaniole il ironizeaza pe "tricolor" si critica stilul impresarului sau. Tratativele pentru transferul lui Cristi Chivu au tinut zile la rind prima pagina a ziarelor italiene si spaniole. Ieri insa, au aparut primele semne ca tevatura creata in jurul fundasului Romei si prelungirea acesteia la nesfirsit au inceput sa enerveze.

"Chivu: haos", a titrat ieri Corriere dello Sport, detaliind: "Inter a terminat cu Chivu, Roma a acceptat oferta Realului, dar romanul nu semneaza: vrea la nerazzurri". Gazzetta dello Sport, cel mai important ziar de profil din Italia, a mutat subiectul tocmai in pagina a opta. Iar tenta articolului e ironica. "Circul Chivu a propus ieri noi acrobatii", este comentariul Gazzettei relativ la derularea evenimentelor de miercuri. Eventualitatea ca romanul sa ramina in cele din urma la Roma e catalogata drept "o lovitura de teatru care asteapta dupa colt".

Publicatiile spaniole, in schimb, sint scandalizate de atitudinea impresarilor jucatorului. "La Madrid s-a trecut miercuri de la stupoare la iritare in momentul in care, dupa a nu stiu cita convorbire telefonica, sefii Realului au priceput ca Giovanni Becali nu vrea sa vina la negocieri", au punctat Marca si As. Marca a acuzat inclusiv intelegerea dintre Becali si Inter: "Impresarul a luat deja 1,5 milioane de euro de la Moratti!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează