FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 5-0

Cîrţu: "Gardoş joacă mai bine acum decît a făcut-o Rădoi în primul an la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2011 23:24

Sorin Cîrţu a fost foarte încîntat de evoluţia lui Florin Gardoş pe postul de închizător şi spune că acesta joacă mai bine chiar şi decît a făcut-o Rădoi în primul său an în Ghencea: "E mai bun la mijloc decît era Rădoi în primul an la Steaua, are evoluţii excelente".

Chiar dacă nu este pe placul patronului, Burdujan speră să fie păstrat în lotul Stelei şi în sezonul viitor. "M-am simţit extraordinar cînd lumea îmi scanda numele. Sper să nu plec de aici şi să mai dau multe goluri pentru Steaua".

Autor a două goluri în această seară, portughezul Geraldo a spus la finalul partidei: "E fantastic că am dat două goluri, mai ales eu, care sînt fundaş şi marchez rar. La fel de tare mă bucur că nu am primit nici un gol. Vreau să continuu în Ghencea şi din vară, dar depinde şi de ce vor şefii".

Citeşte aici cronica scrisă de Cristi Geambaşu: Victorie epaminondica!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adra
adra  •  06 Aprilie 2011, 08:03

radoi avea 19 ani cand juca la steaua !!!!!!!!!!!!!!!

red.blue
red.blue  •  05 Aprilie 2011, 23:49

bine ca ramîne Geraldo tot timpul ma gîndeam sa nu ajunga la vreo rivala daca il da ciobanul afara

joker_daniel
joker_daniel  •  05 Aprilie 2011, 23:47

Manita sau give me five pt urziceni in seara asta:)))...FORTZA STEAUA ...GERALDO TREBUIE SA RAMANA...si nu spun asta ca a marcat azi....e de departe cel mai constant si valoros fundas din campionatul nostru...si cu viziune la joc...bv geraldo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează