FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cît rezistă Dinu Gheorghe la Dinamo? "Nu cred că îl prinde iarna! El vrea să-l conducă și pe patronul clubului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2015 13:13

Dinu Gheorghe a fost numit joi manager la Dinamo și a declarat că acesta va fi ultimul club la care va mai activa.

Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, a comentat numirea lui Dinu Gheorghe în conducerea "cîinilor" și este de părere că acesta nu va rezista mult timp.

"Eu nu cred că îl prinde iarna pe Dinu Gheorghe la Dinamo. Nu este greu de lucrat cu el, dar el vrea să-l conducă și pe patronul clubului.

Dar nu va merge, cine bagă bani trebuie să conducă. Sînt convins că nu se va înțelege cu Ionuț Negoiță. Dacă îi pui la dispoziție bani, atunci are și rezultate. El își dorește să aducă jucători și să facă performanță, dar e greu.

Cînd ai fost pe la patru cluburi și nu ai stabilitate înseamnă că este o problemă. Ori Dinu Gheorghe nu își găsește locul", a spus Turcu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Mai 2015, 22:00

CORECT

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Mai 2015, 19:30

Care e treaba beduinului si de ce se baga unii ca musca in r...t care au in club niste argati si niste preshuri !?

randoom_._
randoom_._  •  02 Mai 2015, 16:09
Postat de craz1est pe 02 Mai 2015, 15:52

...vezi Turcule, asta este gandirea ta *** de actionar ! Tocmai ca ciobani ca voi vor sa conduca duc cluburile la un management defectuos si spre faliment. voi angajati manageri si antrenori de florile marului ca asa cere organigrama si va obliga regulamentele sportive . e ca si cum eu imi deschid o brutarie cu toate ca n-am habar, angajez un brutar si incep sa-l invat eu pe el cum se face painea. defapt eu incerc sa-l fac sa diminueze costurile de productie rezultand astfel o scadere calitativa a produsului finit si sperand intr-un profit mai mare efectul va fi defapt invers. Asa sunteti si voi conducatorii mey Turcule.

pai corect,asta inseamna ca turcu are dreptate. sigur dinu vama nu apuca decembrie 2015 la dinamo. dar eu cred ca nu apuca nici toamna lui 2015 la dinamo. o sa vedem.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează