Comentarii (21)
 •  19 Martie 2010, 22:59

normal ca baciu e de vina, e varza ca fotbalist, omul nare nici-o treaba cu mingea sau tehnica, zapata saracul nu are nicio vina, chiar contra daca nu era rufay, vai de mama noastra ce jos eram in clasament ca si asa tot nu jucam nimica. praf baciule, lasa-ne lasqa-te de fotbal omule ca esti depasit, rusine sa i-ti fie ca ne ai nenorocit mai als cu dinamo.

aureltg
aureltg  •  19 Martie 2010, 22:53

am mai spus-o: baciu este un pericol continuu pentru apararea stelei! daca dupa toate gafele pe care le face meci de meci si gestul prin care arata cat de mult ii pasa de suporterii stelei (nu a facut gestul obscen spre peluza sud sau un grup de suporteri, ci spre toti suporterii), nenorocitul asta mai prinde echipa, mie mi-e sila de o asemenea echipa! iar pippi a aratat ca habar nu are de fotbal, asa ca nu am incredere in parerea lui despre tall!

 •  19 Martie 2010, 22:07

baciu l-a scapta pe cristea din marcaj, iar golanski a fost pus in situatie unu la unu, cu cristea care ii luase prim-planul... si apropo, nu stiu cine imi explica pe aici ca in repriza a doua ovidiu petre a fost mutat mijlocas la inchidere. evident. pana l-a schimbat pe petre marin. a trecut parpas fundas lateral, iar ovidiu petre trebuia sa vina in centru langa baciu. adica linia era banel, baciu, ovidiu petre si parpas. deci, mai usor cu calificativele si sa ne uitam mai bine la meciuri, ok?

 •  19 Martie 2010, 22:01
Postat de pe 19 Martie 2010, 18:41

paralel cu fotbalul

baietii, imi pare bine ca cititi comentariile unei fete, tot e ceva in lumea asta a voastra. cu mintea mea de femeie, cred eu asa ca fotbalul asta dat dracului este un sport de echipa. joaca vreo 11 plus inca 3, nu neaparat, dar de obicei. nici macar nu l-am aparat pe zapata, ca sa ma considerati praf, ci doar am descris faza care a dus la cel de-al doilea gol al lui dinamo. este video,o puteti revedea si voi, cand doriti. si da, tot baciu a provocat eliminarea lui golanski.

 •  19 Martie 2010, 20:18

PANA SI UN PUSTI DE 15 ANI STIE SA DE-A O PASA LA PORTAR . BACIU A MAI DAT MULTE ASTFEL DE PASE - INAPOI SPRE PORTAR CU OCHII INCHISI . BACIU ASTA NU MERITA SA JOACE NICI LA STEAUA 2 ATAT DE SLAB ESTE .EL DACA AVEA ONOARE CA CEILALTI CARE AU PLECAT MAI BINE PLECA SI ACUM LA BACAU .

 •  19 Martie 2010, 18:56

Sa spui ca a fost gafa lu Zapata, daca mingea a luat 35 de cm in inaltime, si vita aia de Baciu, mai bine s-ar face baci, la oi... ca pe terenul ala in fata portii, numai un oier da mingea la firul ierbii la portar, e o zanzanie a presei! Am vazut si comentariul in direct al meciului, la fiecare faza, dupa golul doi, gafa lu Zapata, gafa lui Zapata!!! Mai paralele ale comentariului fotbalistic, daca voi ati juca fotbal si vi s-ar fi intamplat exact faza aia, ati fi zis ca a sarit mingea

 •  19 Martie 2010, 18:41
Postat de pe 19 Martie 2010, 14:12

ZAPATA ESTE VINOVAT DE GOLUL 2 AL DINAMOVISTILOR. DACA E FOTBALIST DE LIGA 1 PUTEA SA PASEZE USOR LATERAL DREAPTA SI SCAPA DE GOL. INTRE TIMP ERA AJUTAT DE COLEGI.IN REST "FARA COMENTARII".

paralel cu fotbalul

 •  19 Martie 2010, 18:35

I sa intamplat si lu Bartez, Cred ca stim cu totii situatia cand ia sarit mingea peste cicior intro situatie in care nu era deloc sub presiune, nare Zapata cum sa fie devina asa cum sustine toata presa, defapt habar naveti despre ce vorbiti, poate fi invinovatita jumatate de echipa de la mijloc injos dar nu Zapata. LOVE U ZAPATA!!! este cel mai tare portar din ROMANIA!!!

 •  19 Martie 2010, 17:59

Cacanari de ziaristi... Repede l-ati scos vinovat la golul doi pe Zapata. Daca in curtea scolii ati fi jucat portar si un fundas de-al vostru ar fi dat acea pasa cretina inapoi, cretina precum autorul ei cred ca i-ati fi crapat capul!!! Si primul gol a cazut din cauza visarii fundasilor... desi acolo si Zapata a avut un pic de vina... Trebuia sa iasa la gramada si sa boxeze... Dar voi porci de xenofobi... Si imi aduc aminte si de comentatorii TV, dinamovisti pe fata

 •  19 Martie 2010, 14:12

ZAPATA ESTE VINOVAT DE GOLUL 2 AL DINAMOVISTILOR. DACA E FOTBALIST DE LIGA 1 PUTEA SA PASEZE USOR LATERAL DREAPTA SI SCAPA DE GOL. INTRE TIMP ERA AJUTAT DE COLEGI.IN REST "FARA COMENTARII".

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează