FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA 2-0

Cititorii gsp.ro l-au găsit pe Eugen Baciu vinovat pentru luftul lui Zapata

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

După ce Zapata a luftat în derby-ul cu Dinamo, permiţîndu-i lui Andrei Cristea să marcheze golul de 2-0, site-ul gsp.ro i-a întrebat pe cititori cine cred aceştia că este responsabil.

Cine e de vină la luftul lui Zapata?
Terenul 3.151 voturi
Zapata 1.897 voturi
Baciu, care a pasat înapoi 3.926 voturi
Nr. total votanti: 8.974

Pe site-ul dedicat suporterilor roş-albaştri, stelisti.ro, fanii au comentat aprins gafa lui Zapata, dar majoritatea i-a ţinut partea portarului columbian de 31 de ani, susţinînd că este în continuare nevoie de el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  19 Martie 2010, 22:59

normal ca baciu e de vina, e varza ca fotbalist, omul nare nici-o treaba cu mingea sau tehnica, zapata saracul nu are nicio vina, chiar contra daca nu era rufay, vai de mama noastra ce jos eram in clasament ca si asa tot nu jucam nimica. praf baciule, lasa-ne lasqa-te de fotbal omule ca esti depasit, rusine sa i-ti fie ca ne ai nenorocit mai als cu dinamo.

aureltg
aureltg  •  19 Martie 2010, 22:53

am mai spus-o: baciu este un pericol continuu pentru apararea stelei! daca dupa toate gafele pe care le face meci de meci si gestul prin care arata cat de mult ii pasa de suporterii stelei (nu a facut gestul obscen spre peluza sud sau un grup de suporteri, ci spre toti suporterii), nenorocitul asta mai prinde echipa, mie mi-e sila de o asemenea echipa! iar pippi a aratat ca habar nu are de fotbal, asa ca nu am incredere in parerea lui despre tall!

 •  19 Martie 2010, 22:07

baciu l-a scapta pe cristea din marcaj, iar golanski a fost pus in situatie unu la unu, cu cristea care ii luase prim-planul... si apropo, nu stiu cine imi explica pe aici ca in repriza a doua ovidiu petre a fost mutat mijlocas la inchidere. evident. pana l-a schimbat pe petre marin. a trecut parpas fundas lateral, iar ovidiu petre trebuia sa vina in centru langa baciu. adica linia era banel, baciu, ovidiu petre si parpas. deci, mai usor cu calificativele si sa ne uitam mai bine la meciuri, ok?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează