FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

VIDEO Claude Dielna nu ia pauză: cum se antrenează fundașul Craiovei

Claude Dielna trage tare la sală
Claude Dielna trage tare la sală

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 16:36

Fotbaliștii Craiovei sunt și ei în carantină pe perioada suspendării campionatului. Fundașul Claude Dielna trage însă tare în sala de forță.

Dacă până acum n-au primit vești care să-i întristeze de la patronul Mihai Rotaru - oltenii încă n-au apelat la varianta diminuării salariilor -, jucătorii lui Corneliu Papură se antrenează, fiecare cum poate, și petrece cât mai mult timp alături de familii și de consoarte. Un împătimit al pregătirii fizice, fundașul francez Claude Dielna (32 de ani) și-a expus calitățile sale la sala de sport, "în compania" sacului de box.

2 meciuria strâns Dielna la Craiova de când a sosit, în mercato de iarnă

Pasiunea lui

Încă n-a apucat să-și arate măiestria în tricoul juveților, dar fostul câștigător al Cupei Ligii cu Dinamo (2017) și-a prezentat forța în fața suporterilor. Filmulețul publicat de olteni spune totul: Dielna antrenându-se fioros cu sacul de box. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în urmă cu 3 ani, Claude povestea că este un fanatic al pregătirii: „Am practicat în paralel boxul thailandez. Asta e cea mai mare pasiune a mea. De când fac box? De mai mult de 8 ani. M-a ajutat foarte mult în dezvoltarea mea ca fotbalist, sunt mult mai flexibil. În perioada în care nu jucam la Sheffield, am făcut două antrenamente pe zi. Dimineața fotbal, cu echipa a doua, pentru că nu aveam voie la prima echipă, și seara box. Pentru mine mai dificil e să stau în casă pur și simplu. Nu ies în cluburi. Asta îmi place, să fiu mereu în cea mai bună formă”.

12 partidea adunat Claude în tricoul "câinilor" în primăvara 2017

500.000 de euroeste cota fundașului francez pe transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Răzmeriță la Dinamo: contracte suspendate, jucătorii pun condiții, străinii vor să plece

Craiova ar putea profita de această perioadă în lupta pentru titlu » Ce va fi nevoit să facă Mihai Rotaru

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  31 Martie 2020, 20:25

impachetatorilor,dielna nu joaca la gara din craiova,la autogara din craiova,la primaria din craiova sau fcu est maidan 2017...el joaca doar la universitatea craiova.

antalmihai
antalmihai  •  31 Martie 2020, 17:52

Sper sa meriti privilegiul de a juca la Craiova, te respect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează