FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Claudiu Florică, primele declarații despre negocierile cu Ionuț Negoiță: „Există deja un audit, voi duce Dinamo unde îi e locul”

Claudiu Florică
Claudiu Florică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 16:59

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a anunțat marți la GSP LIVE că în aproximativ o lună clubul va avea un nou patron, iar favorit este omul de afaceri Claudiu Florică.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat încă din iunie, Claudiu Florică este în pole-position pentru a cumpăra Dinamo. Acesta a dat azi detalii despre negocierile cu Ionuț Negoiță și a dezvăluit ce planuri are pentru formația roș-albă.

Da, mă interesează în continuare clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiță. Va mai dura încă puțin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul.

Am avut și am discuții cu suporterii. Am o relație specială cu ei, dat fiind faptul că și eu sunt dinamovist. Există deja un audit. Lucrurile sunt în regulă cu licențierea, cu ANAF-ul. Baza de la Saftică este și ea inclusă în tranzacție”, a declarat Claudiu Florică pentru Radio Dinamo.

 Claudiu Florică este un controversat om de afaceri, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani, are în acest moment cele mai mari șanse să preia Dinamo. Deși are probleme serioase cu justiția, Florică ar vrea să cumpere Dinamo pentru fiul său, care este pasionat de fotbal. Florică negociază cu Negoiță preluarea a 51% din acțiunile clubului. Negoiță ar rămâne acționar minoritar, cu un procent de 42%.

Citește și:

Cornel Dinu a reacționat după anunțul lui Ionuț Negoiță: „Ferească Dumnezeu! N-are pic de demnitate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
129860641583849
Brânza de Ibănești  •  18 Iulie 2019, 18:37

Iar ne minte psd neam saturat nu se vinde nimic

dvd1
dvd1  •  18 Iulie 2019, 02:34

adica ii duce sigur in B. Anul asta retrogradarea e sigura 100% si asta direct de pe ultimul loc la distanta mare de penultimul loc. Daca Dinamo aduna mai mult de 4-5 puncte in 26 de etape e cea mai mare minune posibila. Retrogradarea. Retrageti echipa din campionat imediat. e mult mai onorabil asa decit sa retrogradezi

tequlix
tequlix  •  17 Iulie 2019, 21:40

Din ce se vorbeste prin birouri, cu Craiova e ultimu meci a lui Neagoe si Prunea. Vine inapoi Rednic si cu acest Florica. Doamne ajuta sa fie adevarata informatia. MIRCEA REDNIC OLEEE.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează