FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a reacționat după anunțul lui Ionuț Negoiță: „Ferească Dumnezeu! N-are pic de demnitate”

Cornel Dinu și Ionuț Negoiță // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Cornel Dinu și Ionuț Negoiță // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 10:55

Cornel Dinu (70 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, l-a taxat dur pe Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei, după declarațiile făcute de acesta în ultimele 24 de ore, la GSP Live și la alte posturi de televiziune. 

„Domnul Negoiță a luat o jucărie și declară că a făcut foarte multe. A luat-o într-un moment în care Dinamo era aproape de faliment cu niște reușiți conducători care aveau măcar avantajul că erau dinamoviști și aveau oameni pe lângă ei care știau ce înseamnă performanță. Acum nu mai e așa ceva. Acum sunt niște slujbași ai dânsului care verifică dacă s-au schimbat cearșafurile în camere. Au venit și niște mari specialiști.

A preluat o jucărie, dar Dinamo e un club de performanță cu sute de mii de fani, cu oameni care știu ce e performanța. Ferească Dumnezeu să mă apuc să vorbesc!”, a declarat Dinu, la TV Digi Sport. 

„Mister” a făcut apoi o comparație între Ionuț Negoiță și Claudio Lotito, cel care începând cu 2004 este președintele lui Lazio. 

„Ce să înțeleagă domnul Negoiță? L-am cunoscut pe celebrul Lotito de la Lazio la începutul anilor 2000, în diverse circumstanțe politice. La Lazio nu sunt 50 de sălbatici ca în PCH care pun foc. Lotito a mers cu mașina blindată, că era amenințat de fasciștii din galerie că dau cu bombe. Negoiță n-are pic de demnitate”, a mai spus legenda lui Dinamo. 

Vezi și: Ultrașii din PCH, răspuns-manifest, în 8 puncte, pentru Ionuț Negoiță: „Vei avea acum ocazia să ne vezi mai implicați ca niciodată!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
mosierul
mosierul  •  17 Iulie 2019, 17:21

... tăceți că vorbește Dinu, *** care râde de toată lumea în speranța că se va găsi vreun site care să-i publice bazaconiile..!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  17 Iulie 2019, 16:48
Postat de comedy.central pe 17 Iulie 2019, 16:35

Agramat, -ta, -ţi, -te, cu scuzelr de rigoare expresia "agramatisme", inexistentă in limba română, te introduce pe tine exact in categoria de care vorbeai. Pacat.....

Lasă băi măscăriciule central, ai priceput tu prea bine despre ce este vorba. Vezi că te mai ajută și dexonline dacă chiar te faci că nu pricepi. Și acum *** să-l distrezi pe rege!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  17 Iulie 2019, 16:35
Postat de caminero pe 17 Iulie 2019, 15:11

Cornel Dinu?!? nu cumva același individ zicea mai acu o lună că "Neagoe a venit să repare ceea ce a stricat Rednic." ? ia uite ce reparație temeinică a făcut Neagoe, de s-a dărîmat casa peste noi. Așa că, Dinule, ține-ți dracului gura, legendo, că ești un nesimțit și un agramat (cine ți-a citit cărțile autobiografice recent apărute va fi uimit să vadă cîte dezacorduri și alte agramatisme sînt în volumele alea).

Agramat, -ta, -ţi, -te, cu scuzelr de rigoare expresia "agramatisme", inexistentă in limba română, te introduce pe tine exact in categoria de care vorbeai. Pacat.....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează