FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-1

Keșeru, vizibil deranjat de înlocuirea din meciul cu Chindia: „Probabil va veni și antrenorul la interviuri și îl veți întreba”

Claudiu Keșeru (34 de ani) a părut contrariat în momentul înlocuirii și așteaptă explicațiile lui Edi Iordănescu.
Claudiu Keșeru (34 de ani) a părut contrariat în momentul înlocuirii și așteaptă explicațiile lui Edi Iordănescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 23:19 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 23:42

FCSB s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Golul a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty, la ultima acțiune a meciului. Claudiu Keșeru (34 de ani) a părut contrariat în momentul înlocuirii și așteaptă explicațiile lui Edi Iordănescu. 

„A fost acel moment în care au luat un roșu. A schimbat puțin perspectiva mentală a partidei. Am intrat foarte bine în meci, dar acel roșu parcă ne-a făcut să fim suficienți în anumite momente. Ei s-au montat mai bine. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. Am cadrat două din trei șuturi. Sunt momente când nu vrea să intre. 

Au făcut cu siguranță un meci lăudabil din punct de vedere defensiv, risipă de efort. Au jucat ca o echipă care știe ce are de făcut. Noi n-am găsit soluțiile optime. Bravo lor!”, a spus Keșeru, la Telekom Sport. 

Keșeru n-a înțeles schimbarea lui Edi Iordănescu

Cel mai periculos fotbalist al oaspeților în prima parte, Keșeru a fost înlocuit în minutul 70. Atacantul a părut surprins de hotărârea lui Edi Iordănescu, iar la interviuri a evitat să vorbească despre asta: „Nu vreau să comentez schimbarea. E decizia antrenorului. Probabil va veni și antrenorul la interviuri și îl veți întreba. Eu îmi doresc de fiecare dată să marchez. Simțeam că pot și astăzi”.

Keșeru a avut cele mai mari ocazii, e un jucător important, dar a venit după o pauză foarte mare. A fost 100% la antrenamente, dar din punctul meu de vedere este un sensibil recul care era normal să vină. Așa am gândit, am simțit că e nevoie de mai multă prospețime
- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

VIDEO Control superficial înainte de Chindia - FCSB

Reporterii Gazetei Sporturilor au surprins imagini tragi-comice la Ploiești. În plin val 3 al pandemiei de coronavirus, într-un oraș în care incidența a atins valoarea de 4,27 cazuri la mia de locuitori, controlul la intrarea pe stadionul „Ilie Oană” este unul mai mult decât superficial.

Mai multe persoane au apărut la porțile stadionului cu testul de Covid-19 în mână, fără vreo dovadă că rezultatul negativ îi aparține. Testul ar fi putut fi găsit pe stradă, mai vechi sau să fi fost „împrumutat” de la altcineva.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

OFICIAL! EXCLUSIV Adio, Grozavu! 3 antrenori importanți de la FCSB se luptă pentru banca lui Sepsi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
cirus11
cirus11  •  02 Octombrie 2021, 10:30

Are nevoie de vreo 2 meciuri la Nationala unde evident nu o sa fie capabil sa faca nimic ca sa-si mai revina. A inceput sa se creada iarasi mai bun decat este... clacheaza in toate meciurile importante

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  02 Octombrie 2021, 07:33

Mai stai putin, ca tot cu limba scoasa vei ramane. Te da Becali undeva pe un sac de cartofi.

imgb
imgb  •  02 Octombrie 2021, 03:39

Keseru e o paranghelie de jucator....nici la bulgari nu prea juca...Oricum...FICISIBI este o *** de echipa si cred ca ''cineva'' cu geanta plina umbla la arbitraje ...Sintem in Romania...n-asa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează