FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Claudiu Keșeru va fi titular în FCSB - Dinamo » Coșmarul „câinilor” a impresionat la antrenamente

Claudiu Keșeru, FCSB
Claudiu Keșeru, FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 09:56 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 10:05

Claudiu Keșeru (34 de ani), noul jucător de la FCSB, s-a antrenat miercuri pentru prima dată sub comanda lui Edi Iordănescu. Parametrii lui fizici sunt foarte buni și va intra din primul minut în meciul cu Dinamo.

FCSB a pierdut 3 guri de foc în ofensivă în ultimele săptămâni, Moruțan a plecat la Galatasaray, Coman și Tănase s-au accidentat grav, însă a câștigat un fotbalist cu cifre fantastice pentru derby-ul cu Dinamo, care se va disputa duminica viitoare, pe Arena Națională. Claudiu Keșeru va fi aproape sigur titular în centrul atacului în Derby.

Teste fizice suplimentare trecute cu bine de Keșeru

El a trecut cu bine vizita medicală, apoi a efectuat miercuri prima ședință de pregătire sub comanda lui Edi Iordănescu. În plus, staff-ul medical al vicecampioanei a efectuat teste suplimentare în privința lui Keșeru, pentru a se vedea exact nivelul de pregătire fizică pe care el îl are în momentul de față. 

După prima săptămână din iulie, Keșeru a intrat în conflict cu antrenorul lui Ludogoreț și a fost îndepărtat din lotul primei echipe. A ajuns la echipa secundă, însă, în afara antrenamentelor de acolo, lucra și separat, individual, tocmai pentru a nu scădea ritmul unei echipe cu pretenții.

În această perioadă, până să se ajungă la trecerea la FCSB, Keșeru a bifat și 3 meciuri oficiale, toate la Ludogoreț II. A marcat de 3 ori, a fost de două ori integralist și o dată a jucat 82 de minute. 

Rezultatele testelor pe care el le-a făcut la FCSB au fost foarte bune, iar antrenorul principal a primit asigurări că îl poate lua în calcule pentru meciul cu Dinamo fără a se risca vreo accidentare

Cum FCSB are probleme mari în ofensivă, titularizarea lui Keșeru va fi o adevărată gură de oxigen pentru staff-ul condus de Iordănescu junior. Tănase a fost golgeter în sezonul trecut, iar Coman și Moruțan erau și ei adevărate pericole pentru adversari. 

În lipsa lor, Keșeru va fi singurul fotbalist pe care roș-albaștrii îl vor avea cu cifre demne de o echipă care își dorește titlul de campioană. 

Cordea și Octavian Popescu au jucat puțin în Liga 1, nu au experiență mare la acest nivel și nici de marcat n-au marcat foarte mult până acum, au împreună doar 10 goluri pe prima scenă.

Claudiu Keșeru are 6 kilograme în minus

Buna lui formă fizică din prezent se datorează și modului în care Keșeru a arătat în ultima vreme din punctul de vedere al kilogramelor. Chiar Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a dezvăluit că atacantul e în cel mai bun stadiu din acest punct de vedere. 

„O să vă dezvălui ceva, Claudiu are 6 kilograme mai puțin decât avea în perioada în care a jucat la noi, în 2014”, a declarat MM. Chiar și cu cele 6 kilograme în plus, Keșeru a avut atunci un an fabulos: a înscris 26 de goluri în 47 de meciuri disputate în toate competițiile. 

A reușit o performanță rară, să marcheze de 6 ori într-un meci, FCSB - Pandurii 6-0, disputat în august 2015. Are în palmares două titluri cucerite cu FCSB, 2014 și 2015, și a lucrat cu singurii antrenori cu care FCSB a câștigat campionatul în ultimii 15 ani: Reghecampf și Gâlcă.

Încerc să nu mă gândesc foarte mult la acest meci cu Dinamo. Oricum îmi vine în minte singur! Am înscris primul meu gol în echipamentul Stelei într-o partidă cu Dinamo. Ar fi excepțional să se repete.

Îmi doresc din tot sufletul să ajut la această redresare. Nu vreau să promit nimic în materie de goluri. Vreau să am un aport total, uman, sportiv, comportamental, vreau să vin cu absolut tot ce am, pentru a încerca să pun umărul. Nu există salvator, dar sunt pregătit.

- Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru vs. Dinamo

Chiar Dinamo a fost victima preferată a lui Keșeru în precedentul mandat pe care l-a bifat ca fotbalist al roș-albaștrilor. Keșeru a petrecut un singur an la FCSB, ianuarie-decembrie 2014, perioadă în care a bifat 3 jocuri împotriva rivalei din Ștefan cel Mare. 

De fiecare dată a reușit să marcheze. Are o medie incredibilă de un gol înscris în poarta roș-albilor la fiecare aproape 50 de minute!

DataMeciulCompetițiaCe a făcut
01.mar.14FCSB - Dinamo 1-1Liga 1 a jucat 28 de minute/a marcat un gol
27.mar.14FCSB - Dinamo 5-2Cupa Românieia jucat 45 minute/a marcat un gol 
31.oct.14FCSB - Dinamo 3-0Liga 1a jucat 81 de minute/a marcat un gol

Trei nume noi cu Dinamo?

Nu doar Keșeru ar putea să fie o apariție nouă în formula de start a FCSB-ului față de componența de până acum, în actualul sezon. Alți doi jucători de bază din ediția trecută au fost recuperați sută la sută și ar putea să joace și ei din primul minut împotriva lui Dinamo. 

E vorba despre Șut și Miron, care au suportat accidentări grave în luna mai, în finalul play-off-ului, și de atunci n-au mai fost deloc folosiți. Miron ar putea face cuplu în centrul defensivei cu Vinicius, iar Șut să joace rolul de închizător. 

Cum ar putea arăta FCSB cu Dinamo: Vlad (Straton) - V. Crețu, Miron, Vinicius, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Cordea, Keșeru, Oct. Popescu

Citește mai multe știri despre FCSB:

S-au prăbușit! FCSB a ajuns „în pom” cu regula U21: jucătorii care au dezamăgit crunt

FCSB negociază achiziționarea lui Vali Gheorghe » Astra a refuzat 250.000 euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mehighms
mehighms  •  04 Septembrie 2021, 07:32
Postat de creeperno999 pe 03 Septembrie 2021, 22:49

Ciorba reincalzita

cat poti sa fi de p.r.o.st!

creeperno999
creeperno999  •  03 Septembrie 2021, 22:49

Ciorba reincalzita

ortega
ortega  •  03 Septembrie 2021, 14:41

Băi trio Grigoriu , voi cum scrieți articolele ? Ca milițienii ? Unul vorbește , celălalt scrie , iar al treilea e cu mâna întinsă la Palat ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close