FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Niculescu dezvăluie tot! Refuz drastic pentru Negoiță + dezvăluie un episod tensionat creat de Contra în vestiarul "câinilor: "Atunci s-a rupt ceva"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 19:35

Claudiu Niculescu, tehnicianul lui FC Voluntari și fost jucător legendar pentru Dinamo, a vorbit detaliat despre motivele care l-au împins să decline oferta de a prelua banca tehnică a echipei sale de suflet. 

"Mă simt bine la Voluntari, vreau să fac lucruri bune, nu pot să părăsesc echipa la jumătatea drumului pentru că mai am contract. Aşa sunt construit ca om, am o datorie morală faţă de oamenii de la Voluntari, care mi-au dat şansa să rămân în Liga 1 când alţii m-au ignorat şi nu au avut încredere în mine. 

Preşedintele clublui Dinamo m-a contactat. Mai ţinem legătura, inclusiv în iarnă am vorbit cu el. A înţeles situaţia mea contractuală. Nu am stat să mă gândesc. Pentru orice antrenor din România e o tentaţie când e contactat de un asemenea club, dar nu pot să plec de la Voluntari, nu simt că trebuie să fac asta. 

Nici data trecută nu am avut o discuţie directă. Atât timp cât nu ai nişte discuţii concrete nu se poate realiza nimic. Am dat acest răspuns de ani de zile: e normal să-ţi doreşti să antrenezi echipa la care ai făcut cele mai mari peformanţe în cariera de jucător. 

Nu m-ar fi speriat situaţia din momentul de faţă de la Dinamo. În momentul în care am primit oferta de la Voluntari, riscurile erau mult mai mari, eram la două puncte peste retrogradare. Riscam foarte mult atunci. Toate aceste discuţii pe mine mă bulversează. Important e ceea ce îmi doresc eu: să rămân la Voluntari.

Nici în iarnă nu s-ar pune problema să vin la Dinamo. Aceste schimbări de antrenori nu sunt deloc benefice. Cei de acolo ştiu însă ce trebuie să facă şi cu cine discută.

Individual, lotul lui Dinamo nu este foarte rău. Lotul a fost slăbit în vară, cei care au venit n-au dat randamentul pe care toţi îl aşteptau. Decizia de a-l aduce pe Albin a contat foarte mult: a primit un salariu foarte consistent, e clar că s-au creat animozităţi în echipă. Sunt jucători care de ani de zile câştigă acelaşi salariu şi vine un jucător străin care primeşte atâţia bani. Ca lot, Dinamo e de primele şase", a declarat Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport.  

"Nu e adevărat că am cerut 10.000 de euro şi am primit doar 6.000" Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (21)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Noiembrie 2017, 17:50

in primul rand, buna seara tuturor iubitorilor de fotbal . in al doilea rand de ce este miriuta de vina ca au plecat atatia jucatori de valoare cu exceptia lui albin si chiar bumba care nu a aratat mare lucru la dinamo in al treilea rand ce sa faca chirila la dinamo ?singurul care ar redresa situatia consider ca ar fi rednic dar este foarte greu de adus acum.poate reusim sa castigam cu iasi si cu sepsi si mai rupem gura targului .domnul multescu este depasit ,s-a vazut la craiova unde avea un lot valoros .

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Noiembrie 2017, 17:42

in primul rand, buna seara tuturor iubitorilor de fotbal . in al doilea rand de ce este miriuta de vina ca au plecat atatia jucatori de valoare cu exceptia lui albin si chiar bumba care nu a aratat mare lucru la dinamo in al treilea rand ce sa faca chirila la dinamo ?singurul care ar redresa situatia consider ca ar fi rednic dar este foarte greu de adus acum.poate reusim sa castigam cu iasi si cu sepsi si mai redresam corabia .

mircea_deca
mircea_deca  •  23 Noiembrie 2017, 15:29
Postat de calinescu_ pe 22 Noiembrie 2017, 21:53

EPISODUL ALBIN A FOST INCEPUTUL SFARSITULUI .....!!!!! DAR FAPTUL CA L-AU REFUZAT PE ERIK ?????????? DAR PE ANDREI MARC ????? CUM SA RENUNTI LA BUSULADZICI SI LA NISTOR GRATUIT ....??????????? DAR LA BUMBA ????????? CONTRA SI MUTU AU INGROPAT PE DINAMO ....!!!!! MIRIUTZA O LASA ISA SE SUFOCE IN "GROAPA" .....!!!!! MIRIUTZA TREBUIA SCHIMBAT IN REGIM DE URGENTZA ....!!!!! DUPA MECIURILE CU VIITORUL SI CLUJ , MIRIUTZA DACA AVEA ONOARE TREBUIA SA DEMISIONEZE ....!!!!!!! MULTESCU ERA SINGURUL CARE MAI PUTEA SALVA CEVA .....!!!!! ASA, DINAMO O SA LUPTE LA RETROGRADARE ....!!!!!!

au renuntat usor............dar la negru.....................

Vezi toate comentariile (21)
Comentează