FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 1-0

Claudiu Niculescu știe planul lui Rednic! La Dinamo urmează revoluția: „Vor plăti pentru al doilea meci fără victorie”

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 22:59

Claudiu Niculescu, antrenor pentru două săptămâni la Dinamo, e convins că Mircea Rednic va muta masiv în vară după cele două meciuri pe care „câinii” nu le-au câștigat. 

„Claugol” a și numit fotbaliștii de care crede că Dinamo se va despărți. Zenke, unul din frații Jaadi, Papazoglou și Mandanda ar putea fi printre cei sacrificați.

Vor fi câțiva jucători care vor plăti pentru acest al doilea meci consecutiv fără victorie. Eu așa cred! Cred că Zenke e unul. Nu cred că Rednic îl place. Unul dintre cei doi Jaadi va pleca și el.

Cred că unul dintre Papazoglou și Christovao va fi sacrificat. Dinamo trebuie să se întărească serios dacă vrea în play-off. Cred că e nevoie și de portar”, a zis Claudiu Niculescu la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI:

Vai de coada lor! „Câinii” au avut o prestație ștearsă și au cedat la Botoșani, după un gol fantastic al lui Mihai Roman II

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
danirovl
danirovl  •  29 Mai 2019, 19:43

Am mai intrebat si inainte,dar mai intreb odata: cine vede jucatorii astia care sunt adusi la dinamo???..care e scouteru' ala care face misto de voi baaa?!?!cristovao ,zenke ,filip,si inca vreo cativa care nu pot sa faca o PRELUARE....baaaaaaa asta e primul la care trebuie sa te uiti cand alegi un ju ator!!!... daca il musca mingea de gat,trimiteti l inapoi la copii si juniori...nu sa joace in prima echipa a lui dinamo!

1017387414979881
Dragan Ionel  •  28 Mai 2019, 11:34

Din decenta , Niculescu ar trebui sa se abtina in a propune "debarcari" la Dinamo. Daca ar fi asa de bun antrenor, n-ar face tusa. Daca ar avea o viziune obiectiva ar fi trebuit sa vada ca marea problema a lui Dinamo este "mijlocul": Filip-probabil cel mai slab mijlocas de acoperire din campionat (f lent, fara viziune, fara pase mai lungi de 5 m, fara progresie in joc), Nistor (are ceva realizari, dar in conditiile in care filtreaza toate pasele si executa toate loviturile libere; il suspectez ca saboteaza, asa cum a facut cu multi antrenori!), Serban-un balast pt echipa.

vasy86le
vasy86le  •  28 Mai 2019, 10:46

Dinamo trebuie sa inceapa sa cumpere jucatori cu bani, nu doar liberi de contract, straini de care nu a auzit nici dracu samd, tot zic de cand am iesit din insolventa, nu poti face performanta fara investitii, investesti, castigi, nu investesteti nu castigi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează