FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Fotbalistul care a luat ochii tuturor în cantonamentul lui CFR Cluj: „Chiar sunt impresionat”

Marius Șumudică trăiește la intensitate maximă fiecare antrenament al campioanei. FOTO: Raed Krishan +46   FOTO
Marius Șumudică trăiește la intensitate maximă fiecare antrenament al campioanei. FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 10:31 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 12:16

Remus Răureanu, trimisul Gazetei în cantonamentul lui CFR Cluj din Austria, a rămas impresionat de forma arătată de Claudiu Petrila, unul dintre fotbaliștii promițători ai campioanei en-titre.

  • Campioana se pregătește pentru turul I preliminar al Champions League. „Feroviarii” se vor duela cu Borac Banja Luka, locul 1 în ultimul sezon din Bosnia. Meciurile se vor disputa pe 6, respectiv 13 iulie.

Până să intre în febra competițiilor oficiale, fotbaliștii de la CFR Cluj muncesc din greu în cantonamentul din Austria pentru a-l impresiona pe exigentul Marius Șumudică. Claudiu Petrila, un puști de doar 20 de ani, pare să-i fi ajuns deja la suflet noului antrenor din „Gruia”.

Remus Răureanu: „Petrila ar putea deveni un fotbalist foarte bun”

„Lui Șumudică îi place mult Petrila. Adevărul e că și mie îmi place. Îl mai văzusem pe Claudiu Petrila într-un cantonament făcut de CFR Cluj cu Toni Conceicao. Și portughezul îl aprecia, apoi Dan Petrescu l-a scos din lot. 

Atunci, părea doar un tânăr agil, cu ceva tehică. L-am văzut acum și cred că, dacă nu va fi accidentat și va juca în mod constant, va deveni un fotbalist foarte, foarte bun. Chiar sunt impresionat. 

După șase luni în care a fost împrumutat la Sepsi, mi se pare foarte bun. E puternic, curajos, își asumă toate acțiunile”, a spus Remus Răureanu, în direct la GSP Live. 

Șumudică a sesizat și el. Îi deleagă răspunderea de a executa cornere, lovituri libere, majoritatea fazelor fixe. Totul într-o formulă în care sunt mulți fotbaliști cu experiență. În amicalul de ieri, CFR Cluj a avut o lovitură liber, iar Șumudică a țipat de pe margine: «Petrila! Să bată Petrila!» 
- Remus Răureanu, la GSP Live

Fotbalistul care a luat ochii tuturor în cantonamentul lui CFR Cluj: „Chiar sunt impresionat”
Claudiu Petrila

Șumudică, primul eșec pe banca CFR-ului

CFR Cluj a pierdut amicalul din Austria cu Akademia Puskas, locul doi în ultimul sezon din Ungaria, scor 0-1. E primul eșec suferit de Marius Șumudică pe banca ardelenilor.

CFR a pierdut al treilea amical austriac. După 4-0 cu Wels, din liga a treia a Austriei, și 1-1 cu Ludogoreț, vișiniii au fost învinși de Puskas Akademia, vicecampioana Ungariei.

Clujul va continua să se antreneze la Bad Zell, în Austria, până pe 29 iunie și va disputa următorul amical cu o zi înaintea revenirii în România, tot împotriva unei formații din Ungaria, Ujpest.

FOTO Imagini spectaculoase surprinse de GSP în cantonamentul lui CFR Cluj

Antrenament CFR Cluj, 20.06.2021, în cantonamentul din Austria (foto: Raed Krishan/GSP)
Antrenament CFR Cluj, 20.06.2021, în cantonamentul din Austria (foto: Raed Krishan/GSP)
Antrenament CFR Cluj, 20.06.2021, în cantonamentul din Austria (foto: Raed Krishan/GSP)
Antrenament CFR Cluj, 20.06.2021, în cantonamentul din Austria (foto: Raed Krishan/GSP)
Antrenament CFR Cluj, 20.06.2021, în cantonamentul din Austria (foto: Raed Krishan/GSP)
+42 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Șumudică, primul eșec pe banca CFR-ului! Akademia Puskas a răpus-o pe campioană

EXCLUSIV Dezvăluiri despre metodele lui Șumudică la CFR Cluj: „Glume, țipete, reproșuri” + ce s-a întâmplat în ultimul amical

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  23 Iunie 2021, 12:34

Petrila e bun jucător, poate pentru nivelul Ligii 1. Dar când vor fi în turul 3 preliminar al Champions League, acolo vin jucători cu experienta, vezi Ludogoret, Dinamo Zagreb, Slavia Praga, echipe din Rusia sau Ucraina, e greu doar cu Petrila. Trebuie sa mai ai doi-trei jucători care sa facă diferența.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează