FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV / VIDEO Președintele din Liga 1 n-are dubii: „FCU este continuatoarea Științei! Am jucat la Craiova și nu mă identific cu CSU”

Claudiu Tudor o consideră pe FCU continuatoarea echipei istorice a Craiovei
Claudiu Tudor o consideră pe FCU continuatoarea echipei istorice a Craiovei

Articol de , - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 17:52 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 17:59

Fost jucător la Universitatea Craiova, Claudiu Tudor (38 de ani), în prezent președinte la Petrolul Ploiești, o vede pe FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, adevărata continuatoare a Științei.

În această seară, CS Universitatea și Petrolul Ploiești se înfruntă în etapa 13 din SuperLigă. Înaintea meciului, Claudiu Tudor, președintele „lupilor”, a stat de vorbă cu reporterul GSP pe seama disputei identitare dintre cele două mari cluburi ale Craiovei.

Claudiu Tudor vede clubul lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, a fi echipa care continuă tradiția Științei, deși instanțele au decis că CSU Craiova are dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice, în baza asocierii cu clubul de drept public Clubul Sportiv Universitatea, condus de Pavel Badea.

Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, decizii controversate în Iași - FCU Craiova » „Roșu” anulat și eliminare dictată pentru adversari, la două minute distanță
Poli Iași - FCU Craiova
Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, decizii controversate în Iași - FCU Craiova » „Roșu” anulat și eliminare dictată pentru adversari, la două minute distanță

Claudiu Tudor: „Continuatoarea Științei este FCU Craiova”

Ca fost jucător al Craiovei, nu aș putea să mă identific cu CSU. Din punctul meu de vedere, deși respect ceea ce a făcut domnul Rotaru aici, am prieteni la această echipă, oameni cu calitate, buni, continuatoarea este FCU, echipa lui Adrian Mititelu.

Eu de acolo m-am transferat la Petrolul (n.r. - în 2008), dânsul a dat actele. Eu cred că FCU este continuatoarea și pentru faptul că datoriile pentru Baird și Mitchell au fost plătite de domnul Mititelu. Pentru mine asta spune multe lucruri.

Este părerea mea și a multor oameni cu care am discutat. Și galeria noastră îi recunoaște pe ultrașii de la FCU, dar asta nu înseamnă că nu îi respectăm pe cei de la CSU”, a afirmat Claudiu Tudor.

Claudiu Tudor a ajuns la Universitatea Craiova în 2002, de la Petrolul, și a revenit la Ploiești în 2008.

Mai multe știri din Liga 1:

Dorinel Munteanu, „săgeți” înainte de meciul cu CFR Cluj: „Au avut ceva avantaje pe teren propriu cu arbitrajele”

Verdict dur după Farul - U Cluj: are ruptură musculară și va lipsi o lună!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Adixtz
Adixtz  •  29 Octombrie 2023, 10:56
Postat de legio.sud pe 25 Octombrie 2023, 09:49

Claudiu Tudor ăsta a jucat doar table în cantonament , el nici nu știe cum l-a pus partidul ( care finanțează petrolul prin consiliul local Ploiești ) șef acolo !

Cand nu- ti convine ce spune cineva trebuie musai sa jignim si sa discreditam pe cel care a avut curajul sa vorbeasca! Zero argumente! Clonatii nu au argumente, doar sa jigneasca! Vorbesti de partid....dar Olguta nu l a ajutat deloc pe Rotaru? Ipocritul! Baza sportivă, predata la cheie pe nimic, fara licitatie, stadion interzis pt unii si oferit doar unor! Partidul , prin Pavel Badea, cedat moka pana in 2100 (exagerez aici , închiriat doar vreo 30 de ani) marca lui rotaru, prietenul de casa al psd ului ! Sunteti de tot rasul....

legio.sud
legio.sud  •  25 Octombrie 2023, 09:49

Claudiu Tudor ăsta a jucat doar table în cantonament , el nici nu știe cum l-a pus partidul ( care finanțează petrolul prin consiliul local Ploiești ) șef acolo !

legio.sud
legio.sud  •  25 Octombrie 2023, 09:47
Postat de Nea.Marin pe 22 Octombrie 2023, 19:58

Respect !

Fraierul neamului voi păcălicii vă respectați doar între voi , din ce spune ăla pe care îl respecți tu ,toți ( Sandu-Dragomir, rectorul *** și justiția ) au fost împotriva voastră , de ce oare ?!! Dar voi care vă simțiți originali nu sunteți ridicoli ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează